Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
blash
tag
válasz
Tomiboy65
üzenetére
"A kijelző rá van ragasztva körben egy vékony ragasztócsíkkal egy fém hátlapra. na ezt nem tudtam szépen leszedni, mert a ragasztócsík nagyon fogta, és amint elkezdtem lefejtegetni, már törött is a kijelző."
Hőlégfúvó segített volna ezen. Kapni már pár ezerért, ilyenre biztos elég is. Vagy egy hajszárítóval is megpróbálhattad volna melegíteni a ragasztót.
A családban három glowlight üzemel még, illetve akkor vettem egy negyediket is, azt most cseréltem ki az egyikkel, mert panaszkodtak rá, hogy nagyon gyorsan merült. Amúgy tényleg jól bírják, arra számítottam, hogy a megrepedezik a kijelző, s bekapcsolt világítással már látszani fognak a repedések, de még egyiknél sincs ilyen. Vagy lehet az egyiken van pár kis pötty, de nem zavarja a használóját.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Mini 6 64GB, Wi-Fi, 87% akku, 12 hónap garancia!
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék Apple garancia ajándék tok
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB Wifi eladó! Patika, 100% akku, 12 hó gari
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest