Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
MLaca
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
a készenlétre én is kíváncsi vagyok, de az majd csak a 3-4-ik töltés után derül ki. Most vissza esett egy pöcköt az akku töltöttségjelzője. Meg kell jegyeznem, hogy bár sokat nem telefonáltam péntek óta, de sms ment rendesen, meg egy új telefont - ugye -nyomkod az ember rendesen 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó iPhone 14 Pro Max Deep Purple 256 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 98% Akku Újszerú,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Gari!
- Iphone 15 Pro Max 256gb független
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 128GB / Fehér Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a készenlétre én is kíváncsi vagyok, de az majd csak a 3-4-ik töltés után derül ki. Most vissza esett egy pöcköt az akku töltöttségjelzője. Meg kell jegyeznem, hogy bár sokat nem telefonáltam péntek óta, de sms ment rendesen, meg egy új telefont - ugye -nyomkod az ember rendesen