Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyraX
csendes tag
Hali !
Lenne egy pár kérdésem,mivel sajnos nincs túl sok időm :/
Elsősorban az érdekelne,hogy van-e valakinek tapasztalata a 3410-s flashelékkel kapcsolatban,mivel annyira elromlott a firmware,ami gyári 5.30as,hogy úgy döntöttem frissitem valahogy [lefagy,ujraindul böngésző használtánál,munkiki nem indul el
meg ami fontos,néha hivás közben is újraindul].Szóval,a kérdés annyi lenne,hogy hogyan tudnám ezt megtenni? Annyira már rájöttem, h kéne nekem egy flashkábel,amit lehet venni/csinálni. Na most én csinálni nem tudok/fogok,így az érdekelne,hol tudnám beszerezni,illetve h mit kéne utána csinálnom szoftveresen VAGY esetleg megoldható-e sima COM portos adatkábellel az egész dolog. Elvileg beszereztem egy friss , 5.46es firmwaret,csak abban azt hiszem nincs magyar nyelv,pedig az se árana..
Valamint láttam még az első oldalon,hogy ott van egy speciális grafikus számológép...na az igencsak elférne a telómba is
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Osmo Mobile Combo 3 (Bontatlan)
- Akciós ár!!Devia telefon fóliázó
- DJ-I Osmo Mobile 7p 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 2.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
meg ami fontos,néha hivás közben is újraindul].Szóval,a kérdés annyi lenne,hogy hogyan tudnám ezt megtenni? Annyira már rájöttem, h kéne nekem egy flashkábel,amit lehet venni/csinálni. Na most én csinálni nem tudok/fogok,így az érdekelne,hol tudnám beszerezni,illetve h mit kéne utána csinálnom szoftveresen VAGY esetleg megoldható-e sima COM portos adatkábellel az egész dolog. Elvileg beszereztem egy friss , 5.46es firmwaret,csak abban azt hiszem nincs magyar nyelv,pedig az se árana..