- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyraX
csendes tag
Hali !
Lenne egy pár kérdésem,mivel sajnos nincs túl sok időm :/
Elsősorban az érdekelne,hogy van-e valakinek tapasztalata a 3410-s flashelékkel kapcsolatban,mivel annyira elromlott a firmware,ami gyári 5.30as,hogy úgy döntöttem frissitem valahogy [lefagy,ujraindul böngésző használtánál,munkiki nem indul el
meg ami fontos,néha hivás közben is újraindul].Szóval,a kérdés annyi lenne,hogy hogyan tudnám ezt megtenni? Annyira már rájöttem, h kéne nekem egy flashkábel,amit lehet venni/csinálni. Na most én csinálni nem tudok/fogok,így az érdekelne,hol tudnám beszerezni,illetve h mit kéne utána csinálnom szoftveresen VAGY esetleg megoldható-e sima COM portos adatkábellel az egész dolog. Elvileg beszereztem egy friss , 5.46es firmwaret,csak abban azt hiszem nincs magyar nyelv,pedig az se árana..
Valamint láttam még az első oldalon,hogy ott van egy speciális grafikus számológép...na az igencsak elférne a telómba is
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- Amazfit Active okosóra
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

meg ami fontos,néha hivás közben is újraindul].Szóval,a kérdés annyi lenne,hogy hogyan tudnám ezt megtenni? Annyira már rájöttem, h kéne nekem egy flashkábel,amit lehet venni/csinálni. Na most én csinálni nem tudok/fogok,így az érdekelne,hol tudnám beszerezni,illetve h mit kéne utána csinálnom szoftveresen VAGY esetleg megoldható-e sima COM portos adatkábellel az egész dolog. Elvileg beszereztem egy friss , 5.46es firmwaret,csak abban azt hiszem nincs magyar nyelv,pedig az se árana..