Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
joci2000
senior tag
válasz
Xantomas
üzenetére
Hát igazából a nyelvek, t9-ek, csengőhangokkal tucc helyet nyerni. Ha belepiszkálsz az eredeti funkciókba és azok működésébe, abból lehet h. fagyás lesz. A mozgó menüket se tudod kiszedni.
A wap böngésző sztem dinamikus, a legtöbb progi dinamikust használ, kivéve amelyik nem
, de nem a flash-ben, hanem a ram részben.
Ramból sokkal kevesebb van, mint rom-ból. A ram a rom előtt van 100000-tól kezdődően
a rom pedig 200000-tól kezdődik.
A wap cache memóriáját pedig nem tudod kitörölni, mert az fix, és ha jól tudom az a pmm-ben van, ami szintén nélkülönözhetetlen az eeprommal szokott egyben lenni.
Nekem a 3330-asomban 1 mb szabadon használható memória van, amit még nem sikerült telinyomnom
Most kicsit átalakítom majd 3310-esre és akkor 3mb szabad memóriám lesz amiből 2MB megy majd Filesystemre
oda meg mehetnek majd a cs.hangok, képek, sms_üzik, és egyéb mentések
Új hozzászólás Aktív témák
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 2.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Anker SOLIX C300X - 288Wh - Garancia 2 év - Kiváló állapot
- BLUEO Prémium iPhone & Apple Watch kiegészítő készlet EGYBEN ELADÓ nagyker áron!
- Devia telefon fóliázó
- Anker SOLIX C300X - 288Wh Hordozható töltőállomás - LiFePO4 akku ~20 hónap garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Hp Prodesk 600 G4/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G1a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, de nem a flash-ben, hanem a ram részben.
oda meg mehetnek majd a cs.hangok, képek, sms_üzik, és egyéb mentések