Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Ha itthon is kapható lesz, a Z Fold becsukhat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
joci2000
senior tag
válasz
Xantomas
üzenetére
Hát igazából a nyelvek, t9-ek, csengőhangokkal tucc helyet nyerni. Ha belepiszkálsz az eredeti funkciókba és azok működésébe, abból lehet h. fagyás lesz. A mozgó menüket se tudod kiszedni.
A wap böngésző sztem dinamikus, a legtöbb progi dinamikust használ, kivéve amelyik nem
, de nem a flash-ben, hanem a ram részben.
Ramból sokkal kevesebb van, mint rom-ból. A ram a rom előtt van 100000-tól kezdődően
a rom pedig 200000-tól kezdődik.
A wap cache memóriáját pedig nem tudod kitörölni, mert az fix, és ha jól tudom az a pmm-ben van, ami szintén nélkülönözhetetlen az eeprommal szokott egyben lenni.
Nekem a 3330-asomban 1 mb szabadon használható memória van, amit még nem sikerült telinyomnom
Most kicsit átalakítom majd 3310-esre és akkor 3mb szabad memóriám lesz amiből 2MB megy majd Filesystemre
oda meg mehetnek majd a cs.hangok, képek, sms_üzik, és egyéb mentések
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de nem a flash-ben, hanem a ram részben.
oda meg mehetnek majd a cs.hangok, képek, sms_üzik, és egyéb mentések