- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Új hozzászólás Aktív témák
-
joci2000
senior tag
válasz
Xantomas
üzenetére
Hát igazából a nyelvek, t9-ek, csengőhangokkal tucc helyet nyerni. Ha belepiszkálsz az eredeti funkciókba és azok működésébe, abból lehet h. fagyás lesz. A mozgó menüket se tudod kiszedni.
A wap böngésző sztem dinamikus, a legtöbb progi dinamikust használ, kivéve amelyik nem
, de nem a flash-ben, hanem a ram részben.
Ramból sokkal kevesebb van, mint rom-ból. A ram a rom előtt van 100000-tól kezdődően
a rom pedig 200000-tól kezdődik.
A wap cache memóriáját pedig nem tudod kitörölni, mert az fix, és ha jól tudom az a pmm-ben van, ami szintén nélkülönözhetetlen az eeprommal szokott egyben lenni.
Nekem a 3330-asomban 1 mb szabadon használható memória van, amit még nem sikerült telinyomnom
Most kicsit átalakítom majd 3310-esre és akkor 3mb szabad memóriám lesz amiből 2MB megy majd Filesystemre
oda meg mehetnek majd a cs.hangok, képek, sms_üzik, és egyéb mentések
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de nem a flash-ben, hanem a ram részben.
oda meg mehetnek majd a cs.hangok, képek, sms_üzik, és egyéb mentések