Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cherockee

aktív tag

joci2000:
    5510 ügyben annyit hogy gyengén szét van már szegény, mert a hátlapot tarto pöckök letörtek, előlap lett cserélve (fekete, jool is néz ki, és ez már tényleg nem repedt), aksi 3-4 napos, a háza (eredeti fehér burokja) festve feketére, kcisit azóta megkopva:).
    maga a gép hibátlan, mini usb kábel meg nokia töltő kell hozzá. amugy minden csatolás rajta megfelel a 3310esnek, belső-külsö adatkábel is ugyan olyan hozzá.
    ha érdekel irj: cherockee@gmail.com, megbeszélünk egy árat (garanciát vállalok rá hogy odaér postán, és müködik is...)

dw4k:

5510ről annyit hogy van 2 progim, egyik lse-rel converter, parancssoros, mp3-wma-wav filékből, másik egy audio manager, a nokia gyárija helyett, csak kb 3x gyorsabb és jobb:D.
    5510-3310 modot is itt találtam, ahol a progikat, de csak pár sor volt és 2 kép. lekérte a listát 3310esen, egy oldalnézeti képen az elő- és hátlap közt volt 2 mili rés, szóval igy nyomta össze...amugy nem lehetetlen, a plus nyák 1 centivel lóg ki a 3310es körvonalaiból, de oda is csak a csatik mennek majdnemhogy, amiket be lehet rakni a 3310es nyákra is...ezt már kiprobáltam.
    Ha tudtok egy kicsit reserve engineeringelni akkor az mp3 listát le lehet kérni az 5510es egyik menujében...

java olvasó: 128k-s változata is volt, az egy bevásárlólistára elég:D. Amugy ott volt egy folytatása a projectnek ahol olvastam (kb fél éve), és c forrást is adtak, ergo beépíthető az alap szoftba...

Új hozzászólás Aktív témák