- Telekom mobilszolgáltatások
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
za75
csendes tag
Pontosan ezért használok egy régi kis okostelefont, ami már csak 2G-n működik (3G kiírtva és ennyit tudott a kicsike), de mivel csak hanghívásra használom, ezért nem zavar (SMS nem megy vele, mivel T-Komos Multi SIM szolgáltatást használok, ott meg a mellék SIM nem fogadhat/küldhet SMS-t, viszont a hívószám ugyanaz). Ez a kerti melózós, bringázos telóm, ha esetleg elhagynám, összetörtném, akkor is csak a SIM-kártyát kell átrakni másikba (vagy tiltani) és a probléma letudva, mégse a sok százezres készülék lett oda. A legjobb benne, hogy WiFi-n tudom a névjegyzéket frissíteni (Google fiók), ezért ezen is mindig naprakész az aktuális névjegyzék (ha nem felejtem el...
).
Erről van szó: lg l3 II - Bing images
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyszülőknek készült, a Z-generáció csapott le rá. Képernyőidőktől menekülni vágyók kagylója 4G hanghívással és felesleges extrákkal.
- Milyen széket vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest