Új hozzászólás Aktív témák
-
eurolac
senior tag
Szia! A héten jártam én is "táncot" ezzel. Nem csak az utorrentben, de a bittorentben is jelzi az open candy-t. Sőt azt olvastam, hogy a friss utorrentben más csúnyaság is van.
[DW]
utorrent 2.2.1 telepítőjét sikerült leszednem, abban nem jelzett semmit, ezt használom. Eddig rendben van vele minden, bár a telepítésénél vigyázni kell, mert ő is akart valami más progit még felrakni, de vissza lehet pipálni!! Magyarosított. -
myke01
senior tag
Akkor egy a lényeg ,amiből létezik 64 bit-es verza ,akkor abból azt kell mindenképpen a 64 bit-es rendszerre dobni . Bár ezt cáfolom itt ,és rögtön ; pl. nekem a 64 bites Google Chrome nem akaródzik hibamentesen futni a 64 bites rendszeren . Így visszakerült a 32 bites alapverzió ,úgy már jól műxik .
-
HZoli87
veterán
Nálam egyébként szépen megy.
-
donmackó
addikt
Karanténba teszi. Onnan törölhető, vagy vissza állítható. Nekem anno valami újfajta vírus vagy valami variáns volt (már nem emlékszem), elküldtem majd jött egy válasz mail hogy felvették a ticketet... bla bla. Majd felvette velem egy munkatárs a kapcsolatot telefonon, küldött teamwiever meghívót amit aktiváltam. Elmondtam neki telón a kódot, majd belépett és távoli hozzáféréssel leszedte a file-t, kiírtotta a trójait, kb. 30 perc és frissítette a vírusadatbázist amiben már az enyém is benne volt. Elköszöntünk, azóta vírusmentes a gép. Egyébként valami olyan cumó volt ami megfertőzte az internet explorert, és azt mutatta hogy folyamatosan megy a háttérben. Csak arról tünt fel hogy vmi nem jó hogy, lekapcsoltam a torrentet, de a feltöltés akkor is maxon ment(cfos jelezte). Valami norvég ip-re volt kapcsolódva az ESET szerint.
-
HZoli87
veterán
Akkor félreértettem a kérdésedet. Az ESET lopásvédelemhez fel kell telepítened a mobilodra is a védelmet. Nem tudom, hogy az ingyenes verzió tartalmazza-e ezt a funkciót, vagy csak a fizetős. Gondolom a mobilos alkalmazásban is be kell jelentkezned az ESET fiókodba. És igen, hálózati hozzáférés is kell, mert bizonyos időközönként kommunikál a szerverrel az app. Én nem használok Androidon vírusirtót, csak Play alól telepítek alkalmazást.
-
HZoli87
veterán
Szia!
Nem. Itt találsz erről a funkcióról összefoglalót.
-
HZoli87
veterán
Szia!
Sokat fejlődött ebből a szempontból a program. Több frissítés érkezik hozzá, meg ott van a felhőszolgáltatás is. Avirát évek óta nem használok, megvártam míg lepereg a vásárolt licenc (nem hosszabbítottam). Németek sajnos nem sokat fejlesztettek rajta az utóbbi években. Utána Nortont használtam körülbelül 2 évig, de most az összes gépemen NOD32 van fent. Megvagyok vele elégedve. Egyedüli negatívum, hogy kicsit borsos az ára (még a hosszabbításnak is).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Nintendo Switch Pro Controller (18000 Ft / db)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest