Hirdetés

Aktív témák

• thesound

addikt

Ma is sétáltam, közel 16e lépés. ~12km. A lényeg, hogy egy írtózatos nagy színjáték része vagyok és még én próbáltam tenni érte. Ahogy a dal mondja, egyedül nem megy, de nem gondoltam, hogy valaki ennyire sötét, önző és számító lehet. A gyerekünkre sem gondol. Az én lelkiismeretem tiszta és nem csak szerintem, meg a szomszédjózsi szerint.
    Pici baba, aki már nem is pici, tegnap nekem engedte a fogmosást csak, nálam nem hisztizik. Ő mondta, hogy apabu és a kezembe nyomta a fogkefét. A napokban matricákat ragasztott a nadrágomra és a lábamra. Imádnivaló.
    Durva, hogy mennyire kiszámíthatatlan az élet, engem is kikezdett rendesen, olyan embert próbál belőlem csavarni amilyen soha nem leszek! Hogy fel tudok-e ebből állni? Nem biztos.
    Enjoy folks, while it lasts.

Dehogy full lényegtelen dolgokról is írjak. Doom, Doom Eternal a 2dlc-jével nyújtott egy kis kikapcsolódást. Megszünik a Stadia, így ennek is vége. A sör minősége romlik, a mogyorókrémből extrém mennyiséget tudok megenni. Olvasáshoz, filmekhez nincs erőm, pedig van pár ami érdekelne, de ezeknek az örömét is elvette.

Egy csillag ragyog az égen. Egy. Ragyog.

Moby - 'In This World'
    Moby - Why Does My Heart Feel So Bad?
    Lorde - Liability
    Taylor Swift – exile (feat. Bon Iver)
    Fever Ray 'Keep The Streets Empty For Me'

Omega - Fekete Pillangó

Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán

Aktív témák