- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztanozs
veterán
válasz
bexinho23 #1972 üzenetére
Én eddig még nem tapasztaltam semmiféle degradációt. Kb 100 órám van a játékban, de az első bázisom még mindig érintetlenül áll egy hasonlóan szélsőséges bolygón.
Azt tapasztaltam, hogy bár én nem multiban játszom, de látom a multiban játszó játékosokat és a bázisaikat is. Ráadásul a bányáikból ki is tudtam pakolni az alapanyagot.Ami még fontos, hogy a játékbeli idő kilépve is telik, tehát ha egy bányád óránként pl 500 ércet termel, az bejön akkor is, ha nem vagy épp belépve.
Én egyébként PS4-en játszom és oda nem jött meg az újítások nagy része (csk PS5-re), szóval nekem kb 2 perc a betöltés illetve a bázisok közötti teleport.
-
sztanozs
veterán
válasz
Ctrl+Alt~Del #1964 üzenetére
-
sztanozs
veterán
válasz
Ctrl+Alt~Del #1960 üzenetére
Sokkal jobb, mint az induláskor
-
sztanozs
veterán
válasz
s7evcsenko #1941 üzenetére
Nem kell bázis mellé, csak egy save beacon. Egy csillagos karikával jelzi a helyet. Engem az bosszant, hogy a fontos helyeket nem lehet fent tartani a térképen (tulajdonképpen nincs is térkép - ami egyébként nagyon hiányzik).
-
sztanozs
veterán
Tegnap rendesen megszívatott a patch.
Egy teljesen "üres" bolygón mentettem el, a patch után a hajóm egy tenger fenekén volt, és elsőre nem is jöttem rá, mert nem a tévét néztem. Mire rájöttem mi történt, már halott voltam a vízben.
Ja, és az összes felfedezett bolygó úgy néz ki újra meg lett tömve "felfedezhető" cuccokkal, az egyik bázisom pl tele lett bányászható cuccokkal úgy, hogy mozdulni sem lehetett tőle. Elég weird volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videó stream letöltése
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bittorrent topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Witcher topik
- További aktív témák...
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest