Új hozzászólás Aktív témák
-
gabranek
senior tag
Ha gyorsan kell sok pénz, inkább szintetizálj klórt. Medium rafinery: 1 oxygen + 1 chlorine = 6 chlorine. Lényegében csak oxigént kell vásárolni folyamatosan, aminek 40 pénz darabja. Utána a 6 klórt eladod 3000-3600 pénzért. De csak óvatosan, mert én itt untam rá a játékra...lényegében semmi értéke nem lett a pénznek. Pillanatok alatt milliárdok ültek a számlámon.
Nyitottam pár Activated Iridium telepet is, csak hogy valami változatosság legyen. Minél több bányászgépet telepítesz annál kevésbé hatékonyabb. Úgy vettem észre, hogy 10 gépnél többet nem érdemes lerakni egy hotspotra, inkább több spotot kell keresni és kibányászni. A megtalálásukkal nekem nem volt problémám (kapásból 2 S és 1 A osztályút is találtam). Inkább azzal megy el sok idő, hogy egy spot bemérése előtt nem tudod, hogy az iridium-e, vagy valami értéktelen vacak.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Ps 5 Slim digital megkímélt 1 hónap jótállás
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- Nintendo Switch Lite + Dark Souls + 64GB + Gyári tok + Skull&Co Gripcase
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged