- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
-
Omli85
őstag
válasz
Redcaster #415 üzenetére
PS-en nem találtam rá lehetőséget de ott ugye egy képen több profillal simán megy adott esetben. Mivel van mentés meg ilyenek így nekem adja magát hogy PC-n annyit indíthass amennyit akarsz kb
.
(#422) Kicsimix : jól vettem ki a dolgokat, hogy ez kraftolható vagy megtalálható cucc (mármint a v1 v2 stb pass) ?
(#421) Cruzolka :
az szép egy jószág..
-
Omli85
őstag
válasz
Redcaster #404 üzenetére
Hát esetleg vársz vagy kulcsos oldalakról olcsóbban meg tudod venni.
Amúgy pont emiatt, hogy kicsit kevésbé foglalkozik a játékossal a játék magyarul inkább neked kell feltalálnod magad mihez kezdesz ebben a végtelen "homokozóban" sokan dobni fogják az elején.
Ha valaki kicsit is komolyabb részletes történetet és tempós haladást vár annak nem fog bejönni. Itt azért ha gyorsan akarsz haladni baromi sokat kell farmolni amiben meg kiég adott esetben az ember ha annyira nem bírja. Látványban oké PC-n gondolom még jobb lesz optimalizáltság kérdéses mondjuk de majd kiderül holnap. Fontos leszögezni ez inkább solo játék szóval se nem mmo se nem multiplayer szóval ha csak ezek emiatt venné valaki akkor ne tegye.
Nekem személy szerint a co-op kicsit hiányzik de ezen valamit faragnak úgy tudom, illetve volt itt szó építkezésről meg miegymásról a kövi patchben szóval lesz itt még azért bőven elfoglaltság.
-
BoB
veterán
válasz
Redcaster #404 üzenetére
Szerintem te is várjál még mert egyelőre nem sokat játszottak vele az emberek. Akinek most nagyon bejön lehet egy vagy két hét múlva megunja és összesen mondjuk 30-40 óránál nem rak bele többet, annyit meg nem ér 60EUR.
Legalábbis én ezért a pénzért több száz óra szórakozást várok el...
-
Madwe
nagyúr
válasz
Redcaster #404 üzenetére
Emberfüggő. Van aki imádja, van akinek monoton farmolásnak hat az egész. Részemről megérte, de voltak páran akik csalódtak.
Nekem pl open world játékok monotonok, ez pedig nem. Talán azért, mert hajt a kíváncsiság mi van a kanyon mögött, a szomszéd galaxisban, amit még senki nem látott? nem tudom...
Leginkább a minecraft űrbeli köntösben, de míg pl én azzal 10 percnél tovább sose bírtam játszani, ez engem órákra leköt minden probléma nélkül (mármint részemről, asszony már nem így van vele
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- NBA és kosárlabda topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Steam Deck LCD 512GB + Kiegészítők
- Nintendo Switch Lite + Dark Souls + 64GB + Gyári tok + Skull&Co Gripcase
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Ps 5 Slim digital megkímélt 1 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest