Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Cathfaern #1253 üzenetére
"Nem, itt a professzionális megoldás, hogy csendben dolgoznak, és ha van kézzelfogható eredmény akkor előjönnek vele. Addig meg síri csend, mert "bármit mondanak az felhasználható ellenük".
WTF? Te melyik bogyón élsz? Hallottál már marketingről? Nyilván az a jó álláspont, ha kussoljanak és még jobban leszarják azokat, akik adtak 60 dollárt ezért a szarért. Vért izzadva kellene kapálózniuk és beszélni a jövőbeli terveikről, amivel csökkenthetik a "kárt". .
-
Vesa
veterán
válasz
Cathfaern #1253 üzenetére
"...akkor mit reagálnál rá?"
Kiderülne, hogy nem dobták be a törülközőt és folyik a fejlesztés! Ennyi elég is. Ebben a helyzetben fontos, hogy éreztessék, érkezik még tartalom. Itt most az a lényeg, hogy a nyilvánvalóan csalódott játékosok tömegei előtt világossá tegyék, hogy a játékot nem dobták el és a történtek nem egy tervezett átverés miatt alakultak így.
"...akkor meg aztán tényleg rájuk borítanak mindent"
MIvel -sajnos jogosan- nagy a népharag, ezt akkor is megkaphatják, ha csendben adnak ki bármit 3 hónap múlva. Aki így akarja kitölteni a dühét, annak édesmindegy, mikor mit adnak ki, úgyis szórni fogja az áldást.
De a normálisabbja, aki még mindig hiszi és bízik abban, hogy a játék csak valamilyen egyéb ok miatt tér el jelentősen attól, amit az E3-mon láttunk, vagy amit a Steam traileren mai napig mutat magáról a program, azokkal szemben arculcsapás és az ő semmibevételük a teljes hallgatás. Én így gondolom.Pont így járt anno az Egosoft az X-Rebirth-el, vagy az Nvizzio a Rollercoaster World-el. Mégis mindkettő folyamatos dev blogot vezetett arról, hol tartanak, mit csinálnak, mi várható. X-Rebirth esetén bár 2 évbe telt mire nagyjából azt kaptuk amit ígértek, de megcsinálták (bár így is hatalmas játékosbázist vesztettek, de vissza is hoztak valamennyit azzal, hogy nem hagyták magára a projectet).
-
Vesa
veterán
válasz
Cathfaern #1248 üzenetére
Egy patch notes, nem egyenlő a korábbi interjús félrebeszélésekkel.
A kommunikáció hiánya ilyen helyzetben, amikor a játékosok 90%-ka már letette a játékot, nem járható út. Nem félrebeszélni kellene most is, csak tényszerűen leírni legalább egy kommentben, hogy mi az amin dolgozni fognak a közeljövőben. -
Bazsi1987
őstag
válasz
Cathfaern #1229 üzenetére
nem hiába nincsenek demók már sajnos vagy nagyon kevés
én ezzel is jól elvagyok de mindig azt mondom hogy a no man's sky-hoz kellet volna még egy 1 év plusz 50 ember de szerintem itt a sony volt a ludas mert nagyon exluziv játékuk nem jön idény, tudom hogy van ez pc-re de one-ra nem jött ki
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
Cathfaern #1226 üzenetére
Valóban, elnézést is kérek érte. Legközelebb inkább letorrentezek mindent és nem hiszek el semmit sem.
Viccet félretéve, az a fura az egész szituációban, hogy ez az első játék azok közül, amit vártam és csalódtam is benne. Ebbe most sikerült belefutni, előfordul az ilyen, plusz egy játéknak jó lesz a fiókra.Bazsi1987-nek adott válaszodra én is reagálnék: valóban nem volt régebben ilyen. No Man's Sky - azért itt már volt emlegetve a Twitterjük is, mikor aug. 8-án adtak egy pofont maguknak.
Ajánlom figyelmedbe, csodás az a néhány tweet egymás után.
(#1227) Bazsi1987 : Akkor kegyelmet kapnak tőlem is, ha végre jön valamilyen érdemleges tartalom, mert azért a mostanival már nem lehet túl sokáig húzni.
Remélem az is megmarad, hogy tartják magukat az eredeti koncepcióhoz és ingyen kapjuk a plusz tartalmakat, nem pedig az lesz, amit Sean már rejtélyesen körbeharangozott.
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Cathfaern #1226 üzenetére
én csak akkor leszek lehangolva ha nem lesznek ígért tartalmi plusz dolgok hozzá adva a játékhoz mert én se vagyok vak kell neki
remélem nem a sok negativ kommentelő vissza sírom a pénzem ültem a hype vonaton de leestem emberek miatt adják fel az egészet és szarnak bele mert most úgy érzem ez is benne van a levegőbe
ezért is írtam a régi idők jobban bejöttek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xbox Series S 512gb 2 kontroller
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest