Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kai_Rong

senior tag

válasz Gabonetta #13368 üzenetére

Pro kontroller, ezt írtam fentebb :)
    Az egyik legjobb Mario játék, a 3D World egyelőre csak Wii U-ra jött ki, most jön majd ki Switchre is, és akár négy fő is tudja játszani.

Mozgásérzékelős játékok a Wii-n kifejezetten jellemzőek, de azokat tudod játszani a Wii U-n is, persze ahogy fent írtam, kell hozzá mozgásérzékelős Wiimote és nunchuk.

• gzoll

aktív tag

válasz Gabonetta #13360 üzenetére

Szerintem érdemes, HA találtok megfelelő mennyiségű játékot rá, ami érdekel. Én igazából Wii-nek használom a Wii U-mat, szebb és jobb a kép, nem kell trükközni a HDMI fronton se a Wii U-val, plusz tele a használt piac nagyon jó Wii játékokkal pár ezer forintért.
    Van pár Wii U játékom is, de abból nem egy nagy szám a kínálat.
    Fel is lehet törni (én még nem találtam igazán egyszerű módszert rá), és akkor igazán megéri, mert a netről kb az összes megjelent játék leszedhető.

Switch-et nem is nagyon lehet már venni, rengeteg helyen kifogyott, és szerintem pofátlanul drága (tudásahoz, felszereltégéhez és hibáihoz képest) nem csak a gép hanem a játékok is rá. És ezt nem fillér reszelés miatt mondom, külföldön élek és dolgozom, de akkor se fogok 50-60€-t fizetni egy játékért... Lehet a Wii játékok nem a grafika csúcsa, de egy Mario játékhoz szerintem nem is a 4K meg a szuper textúrák kellenek.
    Szóval a mondandóm lényege: igen, ha be tudsz szerezni egy megkímélt állapotú Wii U-t, és találsz elég Wii/Wii U játékot a használt piacon, ami izgatja a fantaziád, akkor mindenképpen megéri beszerezni egyet.

• Kai_Rong

senior tag

válasz Gabonetta #13360 üzenetére

Én Switch után vettem Wii U-t, és nem bántam meg, használom gyakran, főleg a homebrew funkciói miatt (GameCube emulátor FTW). Ha a Switchnél játszik a Lite is, akkor nem ússzátok meg olcsóbban a Wii U-t, 45k-nál kezdődik a használt Wii U, picit megpótolva már szürkeimportos új Switch Lite-ot is kapsz.

Wii U kiegészítőket nem lehet már boltból kapni, a használt piacon találsz különböző leharcoltságú kiegészítőket változó árakon. Arra figyelj, hogy ha a Virtual Wii részét is használnád, akkor simán a Wii U-hoz járó cuccok önmagában nem elegendőek hozzá, kell külön Wiimote + nunchuk hozzá, illetve sensor bar (bár utóbbi az én dobozos Wii U Pro példányomban pl. benne volt). Pro controllert tudsz venni mellé, amiből van eredeti licenszelt Nintendo termék (csillagászati árban, én majdnem annyiért vettem a használtat, mint a vadiúj, Alza akciós Switch pro controllert) vagy third-party (ami nálam sokszor eldobálta a jelet).

Új hozzászólás Aktív témák