Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz koncsik #3955 üzenetére
Én március végétől egészen május elejéig durván 1 hetet voltam itthon. Vagy pihentünk, vagy munka miatt utaztam külföldre (jött velem a családom), vagy családlátogatás miatt voltunk távol.
Ilyenkor áramtalanítom az otthoni cuccokat, ami nálam jó sok cuccot jelent. Csak a hűtőket hagyom bedugva, illetve a routert és a kamerákat.
Oké, ez azért elég extrém példa, mert én sem mindig vagyok ennyit távol az otthonomtól. De lényege az, hogy ilyenkor legalább tudok magammal játékot is vinni. Jelen esetben ezt a két cuccot, így velem van a Nintendo és az Xbox is:
Ilyenkor pedig eszembe jut az, hogy bárcsak valamilyen módon magammal tudnám vinni a PS -t is, de ugye erre nincs lehetőség. Azzal pedig nem sokra megyek, hogy kell hozzá egy gép is, ami ilyenkor eleve nincs áram alatt.
Tehát számomra ez a cucc nem sokat ér. Biztos van rá igény, de baromi szűk réteget érint meg, és annak ellenére, hogy sok hülyeséget megveszek, erre még én sem költenék.
Tök jó lenne egy PS kézikonzol, de ilyenbe nem fog mégegyszer belevágni a Sony. Körülményes is lenne amiatt, hogy egy valószínű sokkal gyengébb teljesítményre plusz költségen portoljanak egy rahedli címet.
Szerk:
Jah meg néha a GBC -t is viszem magammal, de nem mindig. Főleg, hogy volt olyan is, amikor be sem kapcsoltam őket. Mert ilyen is van.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
Új hozzászólás Aktív témák
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest