- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Mi Pad 4 és a Redmi 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sn[4k3]
senior tag
Nos, elkezdem én.
Az első GameCube-omat hosszas kérlelés árán kaptam meg, úgy 2005-ben. Lila volt, 3 játékom volt mellé (Crazy Taxi, NFS: Undergroud, Burnout 2). Nagyon megszerettem, de botor módon eladtam, hogy Xbox360-at vehessek. Utóbbival is nagyon jól elvoltam, de meghibásodott. Microsoft megjavította, eladtam. Vettem helyette egy PS2-t és felújítottam a gépemet. Azóta még volt egy Xbox360-am, de lényegtelen. Pár hónapja vettem egy fekete GameCube-ot, mert hiányzott a kis ölelnivaló füleskocka
Jelenleg nem sok játékom van rá, de majd igyekszem feltölteni a polcom, mert a meglévő hat produktum picit édeskevés (Splinter Cell, NFS: Carbon, Killer7, Madden NFL 03, Metroid Prime, TimeSplitters: Future Perfect).
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Le Mans Ultimate
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Elektromos autók - motorok
- Eredeti játékok OFF topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- További aktív témák...
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormány garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- Corsair VENGEANCE LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMK16GX4M2Z3200C16
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jelenleg nem sok játékom van rá, de majd igyekszem feltölteni a polcom, mert a meglévő hat produktum picit édeskevés (Splinter Cell, NFS: Carbon, Killer7, Madden NFL 03, Metroid Prime, TimeSplitters: Future Perfect).