Hirdetés
-
Mobilarena
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
"a DSi LL(XL) az egyetlen olyan modell, amibe nem lehet a tollat elrejteni, hanem külön kell tárolni."
amit fotóztál, azt nyilván nem, mert bazinagy, de mellékelnek hozzá egy hagyományosat is, és annak van helye a gép oldalában. legalábbis az enyémben.a Samus Edition szerintem is nagyon szép, de abban is egyetértünk, hogy csak kívülről. belül elfogyott a lendület. Ezt a modellt még pont be tudtam volna szerezni újonnan, horror 70 rugó feletti áron, de az ingerszegény belseje miatt inkább átpártoltam a SNES kivitelre, ami kívül/belül is kiegyenlített "teljesítményt" nyújt. ja és a new 3DS színes gombjait kapta meg, az meg nekem a gyengém.
nagyon szép gyűjtemény btw!
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Amazon Fire TV stick/box
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- KFA2 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest