Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Hátha érdekel valakit rajtam kívűl
A héten érkezik:
Sora
Januárban jöttek:
Noah:
Mio
-
B.U.É.K! - ha netán jár erre valaki...
-
-
válasz
Adam_Shepard #666 üzenetére
Én ezt elengedtem egyszer, túl sok helyet foglaltak dobozosan, kibontottuk őket. Most megint van pár darab dobozban... (illetve az arany, ezüst Mario-k sincsenek kibontva, meg néhány Japan only)
-
válasz
Adam_Shepard #663 üzenetére
Még mindig
részemről, nem tudok ilyet sajnos...
De privátban küldhetsz listát bárki érdeklődőnek. Engem az emlitett MH aiibo-k érdekelnek.[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
válasz
Adam_Shepard #663 üzenetére
sztem ennyi, elég kicsi az ország ehhez
-
válasz
Adam_Shepard #661 üzenetére
Sajnos nem sikerült beszereznem a nyáron (június 30.) megjelent 3 Malzeno-t, elvileg nem is került belőlük Magyarországra... -
Adam_Shepard
addikt
látom jól meg van halva ez a csoport, d azért hátha. Tudtok olyan más amiibo csoportot, ahol van aktív adás-vétel? Kirakom ide vagy a marketplacere és az életemet is lealkudják.
-
Boldog új évet mindenkinek
-
Boldog Karácsonyt itt is mindenkinek!
-
Edge
veterán
válasz
Adam_Shepard #652 üzenetére
A diablo3as nem haszontalan, vaulthoz nyit portált, amit egyébként csak egy puzzle ringgel lehetne megtenni. Persze időkorlátos így 24 óránként engedi használni 1x nehogy tisztességtelen előnyhöz juttassa a játékost.
-
válasz
Adam_Shepard #654 üzenetére
-
válasz
Adam_Shepard #652 üzenetére
A tieid?
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Adam_Shepard #648 üzenetére
Eh, két hulladék Minecraft amiibo jön (P1 és P2), bezzeg Bylethből nem tudták megcsinálni a P2 verziót, pedig hullott érte minden könnyünk, hogy legyen.
-
Kvelstadt
veterán
válasz
Adam_Shepard #648 üzenetére
Itt most nekem két féle van. Anemtudom ki az, és a tudom de nemérdekel.
-
válasz
Adam_Shepard #646 üzenetére
Tudsz élni
-
válasz
Adam_Shepard #644 üzenetére
Igen-igen, szóval simán megérte
Hol szerezted be őket?
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Adam_Shepard #642 üzenetére
csak keményen
- majd írd meg, megérte-e
-
válasz
Adam_Shepard #640 üzenetére
Széééép, ki ne bontsd
-
Békés, egészséges és boldog új esztendőt kívánok mindenkinek! :)
-
Ismerős történet...
Megkésve kellemes ünnepeket midnekinek! -
-
Kai_Rong
senior tag
Banjo & Kazooie, Terry Bogard es Byleth amiibo-k bejelentve, release in 2021
A P2 Byleth nagy kihagyott ziccer, gondolom, a Covid miatt nem hozzak ki (legalabbis most). Remelem, januarban kiadjak oket, Terry meg Byleth fixen kell.
-
Kai_Rong
senior tag
-
Kai_Rong
senior tag
Nem mutogatták a Directen, de jövőre a 3D World + Bowser's Fury mellé jön két amiibo figura is (ami végre nem Smash Bros témájú
)
-
Kai_Rong
senior tag
Animal Crossing amiibo kártyák nálunk nem lesznek újranyomva / disztribútálva? Japánban meg UK-ben a New Horizons miatt jött restock, de nálunk minden boltból eltűnt még a nyoma is mind a négy szériának...
-
válasz
Kvelstadt #607 üzenetére
(Amikor a gyerekek felb@&&#ak az agyam, random kitörlök régi hozzászólásokat, amit senki nem vesz észre - ha valakire haragszok, akkor célzottan az ő régi hozzászólásait, amíg vissza nem esik a Ph! rangjában az előzőre... - nem tudom lehet-e ilyet, de jobban belegondolva nem is rossz)
-
Kvelstadt
veterán
-
Kvelstadt
veterán
Azt a részt ugorjuk is át hogy én azt hittem a switch topikba vagyok.
Kerestem ott az előbb a hsz-em és nemt találtam.
Biztos koncsik csak úgy kitörölte mert amúgy is ő olyan..
De hogy on is legyek. Én azt se bánnám ha a régi modellekből lenne megint. Van még néhány ami kiférne a polcra.. -
Kai_Rong
senior tag
A Covid-19 idén a figurákat is elvitte magával? Direct se lesz, a mini Directen egy kunyi szó nem volt amiibókról, kicsit aggódom.
-
Kvelstadt
veterán
Remek.
Viszont ha már lehet így kérni (lehet ugye?)
Olyasmi játékmenetet kérnék mint az n64es és a gc-s volt.
Próbáltam ds-en azt amibe keveredik a két világ és volt ilyen origami robotharc egy nagy mario egy goomba ellen amit kicsi goombak és stb cipelt és egy mezőn harcoládszrak. Na valahol ott kapcsoltam ki.
Az a kevés amit szeretnék hogy sima körökre odztott harc túl nagy kérés mi? Ma azt már nehéz eldni? Na mind1 azért még remélem valami jó sül ki ebből.
Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ, TEHÁT TILOS SEGÍTSÉGET KÉRNI VAGY NYÚJTANI GÉPEK TÖRÉSÉHEZ, JÁTÉKOK MÁSOLÁSÁHOZ!
- PlayStation 4 Slim 500GB, automata GOLDHEN!!! gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Playstation 3 4 Ps3 Ps4 Xbox One / Series Eredeti Játékok Játéklemezek
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- PlayStation 4 Fat és Slim Gépek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest