- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android szakmai topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
Nincs semmi baj szerintem az AMD termékekkel, csak a helyén kell kezelni.
Én egy "dobozként" tekintek a PCmre, és azt nézem általában, hogy a büdzsémből elérhető teljesítmény legyen a maximumon. Ha ez intel, akkor intel procis, ha AMD, akkor AMD alapokon fog létezni. Az, hogy melyik gyár terméke számol nekem, az másodlagos.
Jelenleg egy AMD Ryzen R7 5700as CPUm van, amire kell a gépem, szerintem bőven sok, de nem félévre-egyévre ruháztam be gépre. Nem termelőeszköz, hanem hobbi, amire "szívesen" költ az ember.
Ez messze nem a legerősebb, de nekem nincs is arra szükségem. Szerintem az elvakult játékosokon kívül kevés embernek _kell_ a csúcs CPU. Meg azért amellé alaplap, és memória is kell. Mert azért egy felsőpolcos proci egy alsókategóriás lapban lehet, nem nyújtja a max teljesítményt egy belépő kategóriás memóriamodullal.
AMD vonalon meg ha kell teljesítmény asztali platformra, akkor "kicsit" többért van ezektől a Ryzenektől jobb választás, a Threadripper, aminek talán intel oldalon a Xeon termékvonal alsóbb szegmense feleltethető meg. De ott a TR procik szerintem magasan jobbak ár-értékben. Csak jó deszkát meg megfelelő mennyiségű ramot kell mellé pakolni, és használni.
Betojni az intel procis gép is képes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Autós topik
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Intel I5-6400
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor Jegelve: torok.adam11
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest