- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsik
őstag
Van nekem 4 db pár éves Conrados NiMH 2400 akksim. Rendszeresen használom és Voltcraft IPC-vel szoktam tölteni leglassabb üzemben. Egy alkalommal feltűnt, hogy túl hamar lemerült. Csináltam rajta refresht többször is, nem segített. Most ott tart, hogy feltöltés után pár órára magától teljesen lemerül. Ez azt jelenti, hogy ennek annyi, kuka? Mitől lehet ez? Van több kb 10 éves Sony és Sanyo akksim, azokkal mai napig semmi gond. Ennyire szar lenne ez a Conrad? Köszi a válaszokat.
Hallottam az energiser gyárt lithium AA akksikat. Jók ezek? Mivel lehet tölteni, mert egyik hagyományos töltőre sincs ráírva, hogy lithiumot tudna tölteni. A IPC-re sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged