Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Black_Death #11 üzenetére
DX9.0b-t rakd már fel.
-
sh4d0w
félisten
válasz
Black_Death #10 üzenetére
A DdEntry1 bejegyzés valószínűleg a Directdraw egy funkciójára utal... ergo valsz DX problémád lesz.
-
Black_Death
csendes tag
Valaki segítsen már lécci!
:O:O:O:O -
Black_Death
csendes tag
Újratelepítettem a videókártya driverét, és most ezt írja ki:
The procedure entry point DdEntry1 could not be located in the dynamic link library
GDI32.dll.
Mit tudok ezzel kezdeni, vagy mit jelent ez? :O -
nygma
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #7 üzenetére
úúú, vazz, ezt félrenéztem. hot pursuit 2?
jajajjaj.
nem tudok olvasni, vagy nem tudom, mi van velem.
én az underground-ra gondoltam...
ezer bocs -
nygma
addikt
ja, tutira fent van a dx9.0b? videókártyád támogatott?
-
sh4d0w
félisten
válasz
Black_Death #1 üzenetére
Szvsz ez a file megvan Neked, csak a DX vagy a vidkártya drivere nincs rendesen felrakva.
Egyébként W2K alatt a játékok egy része nem hajlandó elindulni, ha már mindenképpen vmi újabb Windows-t akarsz használni és játszani, akkor XP... -
Black_Death
csendes tag
A Need for Speed Hot Pursuit II Miért nem hajlandó elindulni Windows 2000 alatt?
Azt írja ki, hogy a GDI32.dll hiányzó exporthoz van csatolva. Hogyan lehetne ezt a fájlt előkaparni, vagy kijavítani? Vagy van másik megoldás is? :O
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest