- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
Új hozzászólás Aktív témák
-
borsi
tag
válasz
FlasH-BacK #19 üzenetére
Köszi! A gimme.dll már kiszedtem, azzal kezdtem. Régebben még ment XP alatt így, de most már nem akar
Lehet nézek valami régi catalystot, ha nem megy elfelejtem
-
FlasH-BacK
senior tag
Gondolom xp-d van... Próbáltad már a gimme.dll-t letörölni, ahogy fentebb írták? Ha az nem segít, akkor valami driver probléma lehet szerintem. Nekem is vacakolt xp alatt régen, de win98 alatt semmi gáz nem volt vele! Szóval ha teheted, rakj fel egy w98-at és az alól játsz, vagy próbálgasd a drivereket, meg amiket még itt irkáltak.
-
borsi
tag
Hi All!
Segítsetek rajtam is légyszíves
Nekem bejön végig, de amikor a race-re kattintok, kifagy valami winfos hibajelentéssel együttVan megoldás? Vagy össze kell raknom egy régebbi konfigot?
-
http://www.nfscars.net/
143 nfs5 autót lehet leszedni az oldalon. Van több nfs3-4 autó is. -
atty
tag
Már ezeket is próbáltam és nem használ.
-
atty
tag
Nekem meg az kérdésem, hogy mióta Win XP és Gef4Ti4200 megy a gépen, az NFS5 alatt a menüben elmosottak a betűk és a játékban a pályán elég szar a textura/képminőség (régi géppel és op. rendszerrel király volt). Kompatibilitási probléma? Már az összes létező Detonátort kipróbáltam, amivel megy a videokártyám (gyári Asus drivert is), de semmi változás. Ja és pl. kanyarokban belső nézetnél a fickó keze idétlenül csalapál, ez sem volt régen. Van megoldás?
-
e-biza
őstag
hohoh a megoldás a crackben van.. le kell törölni az egyik fájlt, nem tudom pontosan, relative elég nagy, kb 5 megás fájl. Ugy emlékszem u.az a neve mint az indito fájlnak,csak nem .exe. A patch,update nem segit. XP problem ez.
-
Valami fájlt le kell törölni a könyvtárából hogy menjen. Keressetek rá nemrég volt róla itt egy topic.
-
ch.peter
aktív tag
Hali!
Ha jól emléxem a win 2000 es problémára megoldás lehet a lapozófájl méretének fix értékre történő beállítása.
Volt egy másik megoldás is, amikor egy dll fájlt kell törölni, de sajna nem emléxem melyiket (de egy kis keresgéléssel biztos ráleltek
(a hwsw-n tuttira olvastam)) -
Bandit21
addikt
Nekem is uaez a bajom, de én azt vettem észre, h amióta a WIN98-at lecseréltem 2000-re azóta van ez a bibi, Nekem ATI RADEON 64MB DDR, P4,2,4 512Ram 10, 20 GB wincsi...szóval minden ok, DE,
AKKOR MI LEHET A BAJ? A kedvenc játékom, segítsetek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest