Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberslider
őstag
Na igen, akinek megy a hivatalos driver,annak egyértelmű.
De nekem pl. nem. És nem csak az itteni gépnél (ez nem az,a mmmááásik amit most raktam össze!) hanem még más gépeknél se! Pl. egyik barátomnál se ment fel.
Ilyen esetben nincs mit tenni. Épp most dühöngtem 1 órája,hogy miért nem képesek normális drivert csinálni (vagyis még mindíg nem tudom,mi a baj végülis)
Hála isten az ajánlott beta driverek BEJÖTTEK! TÖKÉLETESEN felment, köszi szépen Calogero a segítséget.
1 kérdés: most akkor az nvidia IDE SW drivert fel kell rakni,vagy nem? Mert sokan bajokról beszélnek,ha azt feltesszük. (Vagy belassulásról)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- EAFC 25
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-roller topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest