- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Aktív témák
-
Lortech
addikt
-
kirkri
addikt
-
<Adamsky>
nagyúr
Szia!
Próbáld ki, hogy a telepítéskor az ''NVIDIA IDE SW Driver''-t nem teszed fel (erre külön rá fog kérdezni). Ez az SW driver ugyanis (tudtommal) a 3.13-as verzió óta része a nForce driver-nek. Igazából kisebb proc. használatot és sebességnövekedést ígér a WinXP IDE vezérlőjének teljes lecserélése mellett. Nekem azonban csak a bajom volt vele [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=28147&arc=f[/L] (hsz: 49 & 57), így ezt én a 4.24-nél már föl se telepítettem. CD írással (Nero, CDRWin, Alcohol) és DVD rippeléssel semmi gond. Sőt némi javulást/gyorsulást érzek a v2.45-höz képest (a 3.13-at ugyanis végül nem telepítettem). -
Calogero
addikt
Nalam is hasonlo volt a gond ha fent volt a Nvidia-s IDE driver,csak nalam az iras nem mukodott , az olvasas igen, ezert a windows XP-IDE driveret hasznaltam.
Utana vettem egy raidkartyat es azt hasznaltam IDE vezerlonek, az alaplapi IDEket meg biosbol letiltottam. <- Igy valamivel jobb lett a helyzet.
APIC: nalam ki volt kapcsolva.
Azota atalltam Intelre azota megszuntek az IDE-s gondjaim
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest