- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Aktív témák
-
Sir Pocok
őstag
lapom MSI K7N2 DELTA ILSR eddig tökéletesen ment a 3.13-mal (NVIDIA ide vezélője is telepítve volt) most felraktam a 4.24-est és nem látja a TOSHIBA DVD combo-mat... ötlete valakinek?
[Szerkesztve] -
FRIZ 22
senior tag
NF7 tényleg gáz, csak nézd meg az NF7 fórumot, több ezer elégedetlen hozzászólás.
Egyik kollégánál NF7 1.0, tiszta kínlódás 52x LG írót rendesen működtetni. Az LG írót lecserélve 48x-ra és az Nforce IDE drivert törölve, már működik.
Nálam és öcsémnél NF7 2.0, minden rendben, kivéve az alaplapi hang, egy-két játék játszhatatlan (Far Cry).
Másik kollégának pont ezek miatt már ASUS-t (A7N8X) raktunk össze, tökéletes!! -
Nem az APIC mode az érdekes hanem ott valami hardvers gond van szerintem.
-
Ezek szerint 1.x-es NF7ek a gázosak.
Tényleg nem akartam kötekedni, röhögni, de ez tény.
OFF
És nincs az a pénz amiért megint Intel-em legyen.
ON -
Lortech
addikt
-
MasOyama
őstag
Sajnos nem hozott megoldást. Ez sem jó. Ha fennt van a IDE driver, nem ír cd-t. :( És nem is olvassa be.
-
kirkri
addikt
-
Hi!
Nem akarok kárörvendőnek tűnni, de meglátásaim szerint akik az Abit NF7nek valamelyik változatát használják azok szopják a faxot az új NVIDIA Chipset driverekkel.
3 gépre raktam fel eddig a 4.24-es drivert abból 2 Gigabyte - köztük az enyém is - és 1 ASUS A7N8X-E Deluxe, és mind hibátlanul működik. És mind APIC módban van. -
<Adamsky>
nagyúr
Szia!
Próbáld ki, hogy a telepítéskor az ''NVIDIA IDE SW Driver''-t nem teszed fel (erre külön rá fog kérdezni). Ez az SW driver ugyanis (tudtommal) a 3.13-as verzió óta része a nForce driver-nek. Igazából kisebb proc. használatot és sebességnövekedést ígér a WinXP IDE vezérlőjének teljes lecserélése mellett. Nekem azonban csak a bajom volt vele [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=28147&arc=f[/L] (hsz: 49 & 57), így ezt én a 4.24-nél már föl se telepítettem. CD írással (Nero, CDRWin, Alcohol) és DVD rippeléssel semmi gond. Sőt némi javulást/gyorsulást érzek a v2.45-höz képest (a 3.13-at ugyanis végül nem telepítettem). -
MasOyama
őstag
A régi 2.12 vel nem volt semmi gond sem, csak ebben sokkal jobb a sound storm.
Windowst nincs kedvem felrakni megint. Szerintem marad ez. :( Megvárom az új drivert. -
Calogero
addikt
Nalam is hasonlo volt a gond ha fent volt a Nvidia-s IDE driver,csak nalam az iras nem mukodott , az olvasas igen, ezert a windows XP-IDE driveret hasznaltam.
Utana vettem egy raidkartyat es azt hasznaltam IDE vezerlonek, az alaplapi IDEket meg biosbol letiltottam. <- Igy valamivel jobb lett a helyzet.
APIC: nalam ki volt kapcsolva.
Azota atalltam Intelre azota megszuntek az IDE-s gondjaim
[Szerkesztve] -
MasOyama
őstag
Az a baj, ha ezt a 4.24- est felteszem akkor nem hajlandó a cd-író sem írni sem olvasni a cd-t. Ha leveszem az IDE kezelőt akkor olvas, meg ír is. 10 perc mire egy cd-t megír + nagyon belassúl a gép. Másnál is van ilyen probléma? Mi a megoldás?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest