Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

válasz A Zéé #8634 üzenetére

Kezdjük azzal, hogy a Cardinals vezeti a ligát! omg mi folyik itt? :DDD

-Az Eagles-nek elég (nagyon) kemény sorsolása van innentől. A Dallasnak annyira nem. Nagyon sok fog múlni az egymás elleni meccseken. De szerintem inkább a WildCard lehet a cél az Eagles számára.

-A QB kérdésről, nem szeretek sose szakérteni mert nem vagyok szakértő. Viszont a véleményem a következő. Én szinte sírtam mikor megtudtam, hogy leigazoltuk Sanchez-t. Nem akartam elhinni, úgy gondoltam most az egész liga az Eagles-en röhög (így is volt). Viszont sose tartottam Foles-t elit QB-nek. Volt egy durva éve. De valahogy sose tudtam benne annyira bízni, hogy azt a formát hosszú távon tartani tudja. Nem is tudta, idén visszasüllyedt a középszerű QB-k szintjére. Sanchez viszont a Pre-Season meccseken meglepett. Megváltozott a véleményem. Már akkor úgy gondoltam, hogy ha Foles besül, akkor van egy épkézláb backup QB. Azt nem tudom eldönteni, hogy jobb lesz e mint Foles. Igazából a falon múlik, szerintem ha van ideje, akkor képes meccseket nyerni. Szóval én sem bánom Sanchez-t. :)
    Egy kis érdekesség: Menyasszonyom kedvenc játékosa. Eddig csak röhögtem szerencsétlenen, most érte szorítok. Változik a világ :)

Új hozzászólás Aktív témák