- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
samprass
tag
mail ment
-
samprass
tag
oks, mehet a biznisz.
a lap is érdekelne. max 8k-t tudok érte adni.
így a kettő együtt : 17k
ha nem elég a 8k, akkor csak a procit viszem... -
Lateof
tag
Az jó lenne, mindenesetre egyelőre azt mondom, kell
Szóval ne adjátok el másnak még
Külön mennyi lenne a proci? Bár igazából nem tudom, ez az MSI K8N Neo Platinum, amit néztem bobsurfnél, mennyivel tud többet.. Mindegy nézegessétek meg azért, bár szerintem kelleni fog mindenképp.
Amúgy haverod is győri?
[Szerkesztve] -
Supr@
senior tag
nem tudok 100%os választ adni, mert egy haverom kért meg hogy hirdessme neki, mert keveset jut nethez. a lap alighanme sima k8ns, a proci clawhammer, steppinget nem tudom. ebben a giga lapban eddig 2.2ghz-ig jutottunk sima 400-as ramaml, ha gondolod megnézzükm it megy a proci az én dfiben 600-as rammal.
-
Supr@
senior tag
hi, gigabyte k8ns és a64 800+ dobozos érdkele? mind2 dobozos, lehet van még gari a lapra, a procira már nincs, de 2hetet vállalok. a 2 együtt 30k.
-
Lateof
tag
up mán
-
Lateof
tag
Hú hát nekem is az lenne, nagyon nézegetem
Most ottvan egy alaplap, meg egy proci is, a gáz csak az, hogy 3,5 ezerrel több, mint amennyim nekem lenne
Nem nagyon dobálják ezeket az a64-eseket... Hidd el próbálom minél gyorsabban intézni, mert én is unom már ezt a vinyót(mivelhogy a nagyot nemtom berakni, mer sata, ez meg 5 éves és nagyon lassú már).
[Szerkesztve] -
samprass
tag
mikor vihetem a procit???
sürgős lenne...!!! -
Lateof
tag
Köszi írtam neki, aztán meglátjuk.
-
as_Rock
őstag
Bocs elírtam, MSI neo platinumot
-
Lateof
tag
up
-
Lateof
tag
Egyébként, ha már ilyen jól halad az üzlet, lenne még egy dolog: ClawHammer kellene, és CG, ha lehet.. de CO is írhat azért
Ja és alaplappal kapcsolatban meg annyi, hogy tőlem lehet szinte bármi, csak 754-es, nForce3-as legyen, és AGP-s.
Esetleg ha ezt a címben módosíthatnánk, az szupi lenne -
Lateof
tag
Van nekem saját hűtőm, az nem igazán érdekel.. 18k-nál többet viszont semmiképp nem tudok adni érte.
-
Lateof
tag
Kis módosítás: Asus K8N is érdekelne..
-
Lateof
tag
Remélem ez így ok.
Akkor alaplap is jöhet vkitől...
Vagyis up -
Lateof
tag
Nah, hát mondom, akkor 18k-t adnék érte.
-
Lateof
tag
Mondjuk gari nélkül 17 max..
Ja amúgy magasabb feszen nem nézted?
[Szerkesztve] -
Lateof
tag
Hát igazából azért írtam 2800-at, mert az az, ami még futja a manimból. De ha adod 18k-ért, akkor viszem
-
Lateof
tag
up
-
Lateof
tag
hajrá..
-
Lateof
tag
Eddig nem is rossz, de pöröghetne mégjobban a dolog
-
Lateof
tag
up
-
Lateof
tag
na valaki?
-
Lateof
tag
-
Lateof
tag
Amint lesz cucc, amit megveszek
-
Lateof
tag
Nem tudom odaadni, mivel akkor nincs gépem.. tel számot meg nemtok adni, mer max anyámat tudod vele felhívni a melóhelyen
-
Lateof
tag
Hát, ha ma még összejön a cucc akkor ok, de talán ok a jövő héten is... most ezt így tényleg nemtom megmondani. Elég bizonytalan összehozni 3-4 embert 1, vagy 2 napon..
-
Lateof
tag
Az úgy jó lenne.. Bp-i vagy? És tudsz várni, míg lesz nekem másik, amit veszek? Szerintem pár nap.. vagyis remélem.
-
Lateof
tag
A lapra épp most lett egy vevőm. A procira mondj te egy árat, és meglátjuk
-
Lateof
tag
Szóval Abit NF8 lapcit és a64 2800+ prockót keresek.
A mostani alaplapom és procim még eladóban van, szóval NF7 2.0 január 8-i garival és mellé, vagy külön, egy 2000+ tbred a proci eladó. Amint ezeket eladtam, mehet a másik bolt, de addig is várom az ajánlatokat, hogy le tudjuk beszélni, nehogy gép nélkül maradjak...
Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest