Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
$p@rr0w
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Most kerestem szervereket de csak kettő van, azok is üresek...
-
atidzsiforc
őstag
Na asszem ez egy újabb halott game.
-
atidzsiforc
őstag
Na, megjelent a game, steamrol toltheto.
-
Mukorka
addikt
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Nem vágom, én linuxon játszottam nexuiz játékkal. Ott egész jó game, legalább kinéz valahogy. Ingyenes , gondolom akkor az a classic.
-
Mukorka
addikt
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Van már többféle Nexuiz is , gondolom most grafikában is jeleskedni akartak hogy el tudják adni. Addig jó amíg nem Frostbite 2-vel csinálnak ilyet

-
Mukorka
addikt
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Az annyira nem lep meg. Inkább 1080p ultrán kellene domborítania

-
Zamery
senior tag
Nexuiz béta kulcsok a Steam-hez:

Használjátok egészséggel! Ha már nem működnek, akkor itt még lehet kérni: [link]. Nekem is csak másodszorra ment, elsőre duplikált kulcsot adott.
-
Mukorka
addikt
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Az csak a teljes játék sokadik patche után várható. Mondjuk most már egész jól megy közepesen... az én gépemen.
-
Mukorka
addikt
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Naja. Nem rossz gamma egyébként , kicsit laggol és kissé hiányos még. Rendes ping sincs ahogy néztem viszont ezek a speckó cuccok mókásak amiket be lehet lőni meccs közben.
-
bozont
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Nem hiszem, hogy ez lenne a probléma, mert a patch előtt ha elindult egy játék akkor legalább nem dobált ki, csak végtelenségig töltötte a pályát, a patch óta viszont folyamatosan fekete képernyő és random kidobál.
-
bozont
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Nálam viszont még mindig, többször is próbálkoztam, de egy meccsre sem jutottam be, csak a fekete képernyő fogadott.

-
atidzsiforc
őstag
A mai patchekkel nekem megjavult a matchmaking es a black screen fail sem jon mar be, lottem is egy par jo kort vegre.
-
oriic
HÁZIGAZDA
A session még mindig xar, de privát meccset már lehet csinálni. Nemrég toltunk egy 1v1-et Mukorka-val, egész jó volt.

-
Mukorka
addikt
Óriás update van. A végén még ki is lehet próbálni a játékot.

-
Ilsyde
őstag
Annyira bosszanto hogy minden masodik fegyver ugy nez ki mint egy delfinfej
Mindig beletelik par masodpercbe mire rajovok hogy mi van a kezemben. -
oriic
HÁZIGAZDA
Negyed óra játék és újra fekete képernyős crach.
Azt hiszem mára itt befejeztem.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Értem én hogy béta, meg hogy javítják, de így...
-
ZoleeHU
tag
Hack, Slash, Loot tradere akit érdekel, PM.
-
Mythsardan
aktív tag
-
bozont
veterán
A matchmaker még mindig szar, de tény hogy kicsit könnyebben talál és indít játékot. Viszont cserébe rendszeres lett hogy random visszadob a játék menübe vagy az asztalra. Pedig elég jól megy a játék, előbb is magasan vezetem killben és pontban is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mukorka
addikt
Ja az nekem is feltűnt. Csináltam egy rövid videót de elég vicces hogy közepes beállításon is csak 30 fps körül volt a game. Amúgy ez a CryEngine csak műanyagnak ható dolgokat tud létrehozni. Látom a techdemot de a C2 és ez is meg pl mások által sdk-val készített dolgok is mind olyanok mintha műanyagból lenne minden. Ebből a szempontból a Frostbite 2 jóval realisztikusabb
-
Mukorka
addikt
Most töltött valamit. Már tudtam játszani , igaz mindenki kifagyhatott mert egyből egyedül maradtam. Mit is mondjak, jó gépem van de ultrán 10 fps?
Ennél még a c2 is sokkal jobban teljesített pedig ott a szomszéd csillagrendszert is számolta a motor. Ráfér a game-re egy kis optimalizálás, persze gondolom még cf támogatás nincs hozzá. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Mythsardan
üzenetére
Hm, nekem semmit.

-
Mythsardan
aktív tag
178 MB-os Patch-et töltött le az előbb
-
Mukorka
addikt
Rájöttem hogy én vagyok a naiv. Valójában egy különösen jól megírt programciklusnak lehetünk szemtanúi a játékban. Mindig mikor megvan a 8 fő elkezd visszaszámolni s mikor jöhetne a betöltés kidob mindenkit és kezdi elölről a játékosgyűjtést. Ragyogó program

-
Mukorka
addikt
Jó kis béta ez. Nem értem mért akarják elvenni az ember kedvét a játéktól. Egyáltalán nem lehet játszani vele , még csak el sem jut oda hogy betöltsön egy pályát , csak keringek a lobbiban.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Na sikerült pár kört lejátszanom mielőtt befagyott az egész.
Nem rossz ez. -
Zamery
senior tag
-
Zamery
senior tag
Van BETA kulcs, vigyétek amíg lehet: [link]!
-
bozont
veterán
Nah, nagy nehezen sikerült lejátszani egy menetet, eddig tetszik, de megvárom a következő javítást hozzá mert megint behalt pályabetöltésnél.
Meg annyira örülök, hogy pont sikerül ráéreznem hol bugos még a pálya, hol lehet kiszaladni belőle. Többször is előfordult, hogy station-ön futok le a lépcsőn, és simán átszaladok a korláton.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hm, napok óta szenvedek vele.
Ma jött patch hozzá.
Most már a kereső is jó, elkezdi tölteni a pályát és nem történik semmi. Valami tipp?
Az előbb pl kidobott win-be.

Pedig úgy játszanék vele, anno UT, meg Quake Live nagyon ment.
-
Zamery
senior tag
Akkor egy közérdekű infó: Nexuiz Beta Key Giveaway! Valamikor a mai nap folyamán adják a Steam kulcsokat!

-
bozont
veterán
Úgy látom még nincs topicja, így nyitottam egyet. Ne más topicokat offoljunk tele.
(#2) BioNiCMaN
Aki szeretné nyugodtan elkészítheti, nekem még sajnos nem volt időm túl sokat foglalkozni a játékkal, így írni sem tudok róla. De már sok volt az off a másik topicban ezzel a játékkal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Ultimate előfizetés akár 4142 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Pf
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ennél még a c2 is sokkal jobban teljesített pedig ott a szomszéd csillagrendszert is számolta a motor. Ráfér a game-re egy kis optimalizálás, persze gondolom még cf támogatás nincs hozzá.