Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Android szakmai topik
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tithian
őstag
válasz
Gregorius
üzenetére
Nekem sima XP-vel online update után gond nélkül megy.
Nemrég kerültem Neverwinterbe, egyelőre nem nehéz menet, bár csak papi mágiát tud alkalmazni a csapat. A főhősömmet harcosnak fejlesztem, most Fighter1/Paladin5 (aasimar szinthátránnyal), de hamarosan Divine Champion szeretnék lenni. A monkey grip feat nagyon tetszik, tudok kétkezes kardot és falpajzsot egyszerre használni
.
Mivel egy fejjel kisebb felebarátom szintén kétkezes fegyverekkel nyomul, kaszabolásból nincs hiány, de az ellenfelek nem is tudnak lépést tartani. Gondolom, hogy később lesznek meleg helyzetek, de egy ideig el lehet lébecolni harci mágus nélkül is. Kár, hogy NPC-ket nem lehet dual-classolni, a tolvaj szép mágus lenne... -
Tithian
őstag
Egyik haveromnál megnéztük, milyen (a héten FX5900-al inkább még nem fogok bele).
A mai ínséges időkben nem rossz, a karaktergenerálás nagyon szépen van megoldva, a játékmenet (amennyit láttam belőle) egész kellemes, de egy igen nagy bugra felhívnám a figyelmet, szerintem sokan bele fognak futni: ha refreshforce-ot vagy refreshlockot használsz - márpedig ha CRT-d van, jó eséllyel használsz -, akkor a játék csak azokra a felbontásokra enged váltani, ahol 60Hz van beállítva. Tehát refreshforce ki, felbontásfáltás, kilépés, reforce be, indulhat a móka. Ilyet sem láttam még.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Futás, futópályák
- Filmgyűjtés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fujifilm X
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Trollok komolyan
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Apple iPhone 13 512GB eladó! 100%, Szép megkímélt állapot, 12 hónap garancia
- Cayin ha 3a csöves fejhallgató erősítő
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest