Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
NessaF
újonc
igen, eszembe jutott. De 50 euró nem pénz kibróbálni ezt az alternatívát, tekintve, hogy TV adást nem láttam már kb 8 éve - mert nem érdekel a mások által összaállított tartalom.
Angolul beszélek(vagyis inkább csak értek, azt sem mindig, egy gyors, poénpattogtatós vígjátékkal kutyamód szenvedek)... gyerek angolul jól halad,férj semennyire... így nem tudom, mennyire lennek kihasználva. Lehet, hogy bejön és később kell majd valami jobb. A fentieket tekintve nem járnék jobban a HBO Go-val?
pl. A Netflixen minden tartalom elérhető angol felirattal? -az már világos, hogy a magyar felirat kevés, de nekem nem hiányzik, emberen meg nem segít, mert magyarul sem olvas jól (diszlexia+szlovák anyanyelv). Szóval neki a HBO Go jönne be, de viszont csak heti 1-2 napot van itthon. -
NessaF
újonc
oh, akkor jó, mert épp ezt néztem ki
Csak valahol olvastam (egy hozzászólásban) hogy nagyon loggol, épp Netflix-nél, ezért érdeklődtem, hogy ti mire voksoltok.
Iphon7-ttel, esetleg MacBookkal használnám, a wifikapcsolatban mit takar a normális? Ha filmezni gépen tudok, elvileg működni fog tv-n , nem?
-
NessaF
újonc
Sziasztok. Milyen tévéokosítót ajánlotok, ha Netflix-hez használnám elsősorban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest