Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxxy10
addikt
válasz
Roland8622 #9698 üzenetére
Szia!
Tudtommal nincs ilyen lehetőség. Marad, hogy leírod őket egy papírra és egyenként megkeresed ott is. -
Maxxy10
addikt
Jelenleg elég a nyelvet állítani, de akkor csak a magyarországi tartalmakat fogod elérni.
----------
Valaki találkozott már olyannal, hogy csúszik a felirat? Elég idegesítő...
-
Maxxy10
addikt
Nyelv állítás után UK-ban is működik a magyar felirat vpn nélkül.
Remélem ez így marad, mikor valami nem elérhető csak vissza rakom angolra és azok a tartalmak lesznek elérhetőek.
Pont a napokban gondolkodtam, hogy le mondom az előfizetést de így már elgondolkodtató... -
Maxxy10
addikt
Nem értem, hogy miért de a TV-s Netflixes alkalmazáson belül az Elite sorozatnál ki lehet választani a magyar feliratot...
Azt hittem végre nincs régió korlát de egyiknél sincs magyar felirat csak az Elite sorozatnál.. -
Maxxy10
addikt
Sziasztok!
UK-ban elek es van egy aktiv netflixes elofizum ha jol tudom ket eszkozon lehetek bejelentkezve
Na most en csak egy eszkozt hasznalok szoval a masikat szeretnem oda adni egy baratomnak aki Szerbiaban él
Kerdesem, hogy ezt minden bonyodalom nelkul megtehetem email jelszo paros elkuldesevel illetve mehet egyszerre ket eszkozon mas mas vagy mindig csak az egyik hasznalhatja ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megjelent a OnePlus 13T
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Ford topik
- Politika
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest