- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
modflow
üzenetére
Őszintén szólva korábban sosem néztem még, hogy mennyi a 4k stream a Netflixen, de egy átlagos 4k tartalom jellemzően 30 Mbps körül már elvan, és most, hogy csekkoltam a tv-n az aktuális értéket, ami 15-16 volt, néhány kisebb kiugrással, gondoltam ez a csökkentett sávszél.
De utánaolvasva látom, hogy ez a normál sávszél, akkor érthető, hogy nem látok minőségváltozást. Lehet nem mindenhol, egységesen csökkentették a sávszélt, hanem valami területi, forgalmi, akármi megosztás alapján?
Egyébként 75-ös Samu ~3.5 méterről nézve, elég feltűnő, ha nincs rendben a képminőség.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ingatlanos topic!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Windows 11
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Kingston HyperX IMPACT 32GB DDR4 2400 MHz laptop RAM (2x16GB)
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De utánaolvasva látom, hogy ez a normál sávszél, akkor érthető, hogy nem látok minőségváltozást. Lehet nem mindenhol, egységesen csökkentették a sávszélt, hanem valami területi, forgalmi, akármi megosztás alapján?
l.skywalker
kmarci25