Hirdetés
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Megjelent a OnePlus 13T
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tasker
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
Én eddig androidos voltam 8 évig, aztán ősszel váltottam iPhone-ra és Apple TV-re. Nagyon szeretem, mivel letisztult, minden a helyén van. Ez igaz az Apple TV-re is. Én vetítőhöz használom. Azt tudni kell, hogy nincs tökéletes médialejátszó, pl. az Apple TV-n nincs USB port, de hálózatról minden megosztható... stb. Van saját topikja, nézz be oda is.
Kezelhetőség nagyon jó, gyors, nincs akadozás és társai. Úgy tekergetsz a Netflixen, mintha helyi médiát játszanál le. Viszont van akinek nem jön be a távirányítója.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ASUS notebook topic
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest