Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz hadam98 #4461 üzenetére

Sőt, 5ödik évad megrendeléséről is írnak [link] .

A második történet (3. széria) kapcsán lehet, hogy a jelenkori események adták az ihletet. A hírek szerint arrafelé akkora botránysorozat volt az utóbbi 1-2 évben, hogy lassan börtönbe vonul a miniszterek és vezetők egy része. Plusz a katalán függetlenségi összecsapások is nemrég voltak Ezt most kifejezetten a sorozat szemszögéből írom, nem aktuálpolitikaként.

Szóval, ha a spanyol nézők az elsődleges célcsoport, akkor a sorozatban bemutatott
    összefonódások, összeesküvések, könyörtelen fellépés párhuzama a valósággal nagyon-nagyon sok ottani nézőt vonzhat be. Na meg ugye a fricska a rendszerrel szemben, hogy bolondot csinálnak a korrupt katonai és politikai vezetőkből időnként. Az biztos, hogy az első történet inkább volt robin hood jellegű, mint a második. De spanyol kontextusban szerintem nagyon találó a második történet is.

Én egyébként direkt eredeti hanggal néztem. Próbaképp bepróbáltam az angol szinkront is, de a spanyol beszéd temperamentuma szerintem rengeteget hozzáad.

Új hozzászólás Aktív témák