- Microsoft Rewards
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
hadam98
üzenetére
Sőt, 5ödik évad megrendeléséről is írnak [link] .
A második történet (3. széria) kapcsán lehet, hogy a jelenkori események adták az ihletet. A hírek szerint arrafelé akkora botránysorozat volt az utóbbi 1-2 évben, hogy lassan börtönbe vonul a miniszterek és vezetők egy része. Plusz a katalán függetlenségi összecsapások is nemrég voltak Ezt most kifejezetten a sorozat szemszögéből írom, nem aktuálpolitikaként.
Szóval, ha a spanyol nézők az elsődleges célcsoport, akkor a sorozatban bemutatott
összefonódások, összeesküvések, könyörtelen fellépés párhuzama a valósággal nagyon-nagyon sok ottani nézőt vonzhat be. Na meg ugye a fricska a rendszerrel szemben, hogy bolondot csinálnak a korrupt katonai és politikai vezetőkből időnként. Az biztos, hogy az első történet inkább volt robin hood jellegű, mint a második. De spanyol kontextusban szerintem nagyon találó a második történet is.Én egyébként direkt eredeti hanggal néztem. Próbaképp bepróbáltam az angol szinkront is, de a spanyol beszéd temperamentuma szerintem rengeteget hozzáad.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Samsung Z Fold 4 12/512GB garanciális + frissen szervizelt
- Dell Precision 7760 - i7-11800H, 64GB RAM, 1TB SSD, RTX A3000, 17,3 27% ÁFÁS
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- HP 200W töltők (19.5V x 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
l.skywalker
kmarci25