Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zichie
senior tag
válasz
kmarci25
üzenetére
Az a baj, hogy a Kodi féle netflix addon sem megy kb. egy hete, a fejlesztő nem találja jelenleg a megoldást: PLAYBACK ERROR - MSLError: The title is not available to watch instantly...
Ez is kb. egy hete probléma. Nekem a 4K sticken a gyári Netflix-en nem megy az AFR, azaz az automatikus frekvencia váltás, ezért használtam a Kodi addon-t amíg működött, ott ment. A Kodi addon-ban vettem észre egy hete, hogy pár filmet nem játszott le, amit pedig igen, azt csak 2 perc 9 másodpercig. Sajnos nem néztem rá a github-ra, hogy ez már jelentett hiba, hanem elkezdtem állítgatni a konfigot. Ez hiba volt. Ennek eredménye az lett, hogy a Kodi féle addonba véletlenül a gyári Netflix applikáció ESN-je került, így a Netflix ezt tiltotta le. Erre volt is figyelmeztetés, hogy ide gyári ESN ne kerüljön. A gyári applikációban sajnos nem lehet ESN-t váltani, mert az fix. Külföldi fórumokon olvastam, hogy többen jártak így, valakinek egy idő után feloldották az 540p-s korlátot. Ez nem készülék függő, valakinek egy csúcskategóriás Nvidia Shield -jét korlátozta le a Netflix, de talán ő írta, hogy sokáig nem használta, talán fél évig, de utána már nem volt korlátozva.Most a gyári applikáció 540p-re van korlátozva ESN alapján, a KODI féle addon-ban 2 perc 9 másodpercig full hd-ban megy minden, de utána vissza kell kézzel váltani a minőséget 540p-re, hogy menjen tovább a lejátszás. Ez utóbbi most globális probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Philips Sonicare 9900 Prestige elektromos fogkefe
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- EliteBook 6 G1i 14 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core I7 14700KF - 20mag/28szál - Gari 2027.10.03. -ig - Eladó!
- Samsung 990 PRO 4TB M.2 Heatsink SSD
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 88%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
l.skywalker