Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Chris0321
üzenetére
Multheten fizettem elo a Disney+ra, hat, sokkkkkal gyengebb a tartalom a Netflixhez kepest. Konkretan miota elofizettem ra, nem talaltam egyetlen egy sorozatot sem, ami a pilot resz utan lekotott volna.
Netflixen azert havonta 1-2 uj sorozat jon, meg akar ha csak mini sorozatok is 4-5-6 resszel, de akkoris van olyan, ami odaragaszt a kepernyo ele(utolso ilyenek: The Florida Man, The Minions of Midas, Braqueurs, es meg sorolhatnam...), Disney+on konkretan meg semmi. Nem is fogok masodik honapra mar befizetni.
Marvel, Star Wars stb nem erdekel.
Varom Amazon Prime mikor lesz elerheto normalisan, kello mennyisegu lokalizalt tartalommal.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic8 Lite / Honor Magic8 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

l.skywalker
kmarci25