- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Aktív témák
-
mzperx
aktív tag
Nekem mindegy, hogy melyik, csak jól működjön... megvan egyébként mindkettő... csak az Uhu 2 Gb-s helyszükségletétől megilyedtem.... jó lenne, ha ráférne egy 700-as vinyóra.... Az Uhu milyen gépigénnyel rendelkezik? Nem kéne semmi csicserli program, csak az, hogy menjen a netmegosztás, legyen egy FTP szerver program, legyen egy letöltésvezérlő (Reget, Flashget jellegű dolog), meg legyen egy audiolejátszó ennyi... semmi más nem kell... Tudja-e ezt az Uhu? Ja és jó lenne, ha egy - a szerverbe épített - második vinyó látható lenne a hálózat kliensei felé....
-
mzperx
aktív tag
Ehunn téma:
Gondoltam egyet, és megnéztem a www.bsd.hu-n lévő infókat... volt egy leírás a NetBSD alatti netmegosztásról... így nagyhirtelen elég egyszerűnek tűnik... le is szedtem a telepítő CD image fájlját... de ehunn kérdés... kinek mi erről a módszerről a véleménye? nekem annyi igényem lenne, hogy fel tudjam rakni egyszerűen, ne legyen jelentős gépigénye, nem bánnék valamiféle grafikus felületet, amin egyenlőre el tudok igazodni, legyen valamiféle letöltésvezérlő illetve egy ftp szerver hozzá... és bónuszként a gépben lévő hangkártyát tudja használni mp3 illetve audio CD lejátszására.... igazából foglalt helymennyiséggel nem vagyok tisztában... arra gondoltam, hogy van egy 500-as vagy 700-as vinyóm, arra felmehetne és lenne mellette egy 4 Gb-s, amit látnia kellene a kliensesknek (Win 2000 + Win XP).... az egészhez láma vagyok, ezért aki ír, attól ezúton kérem a laikusok számára is érthető fogalmazást.... előre is köszönöm....
Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest