Keresés

Aktív témák

• Cyberslider

őstag

válasz KovacsUr #3 üzenetére

Moonman: ja,hát ezeket mind próbáltam.

Kovácsur:
    HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionUninstal

Ide mint ''nero'' vagy mint ''ahead'' nyomja az info-t a cucc? Mert én úgy szedtem ki,hogy rákerestem a registryben a ''nero'' ill. ''ahead''-re, és kitöröltem mindent.
    De ezt a kulcsot nem néztem meg,lehet,hogy hiba volt,kössz a tippet.
    Csak most nemtudom megnézni,hogy oda mi van/lehet írva.
    Ha veletlenul van nero-d nezz mar ra lecci :) Remélem semmi olyan,hogy Nero,ill. Ahead..

Kösz......

• Cyberslider

őstag

Hi, elég érdekes gondja van egy ismerősömnek.

Tegnap voltam nála,nem tudtuk felrakni a Nero-t.

Múltkor feltettem neki egy régebbi 6.0.0.x-es verziót, (Demo).
    Azt ő leszedte,feltette az ő eredeti :) 5.xxxx-es változatát,mert ugye a Demo nem volt jó. Azt,hogy leszedte-e előtte a 6.x-et azt nem tudom,de mindenesetre használta a régebbit.
    Most vett egy dvd írót,betették,valahogy(?) leszedték az 5.x-et,és fel akarták rakni a legújabbat,de NEM engedte installálni.
    Én is próbáltam tegnap,de nem ment.

A hibajelenség az,hogy amikor a telepítő a temp könyvtárba kicsomagolja magát,és elindul a fileok másolása,egyszerüen leáll a 3/4 részénél,hogy a telepítő nem találja a /nero/xxx/NNUninstall.cfg filet (asszem,így emlékezetből irom)
    Indítsa újra a rendszert,és próbálja újra)
    Egyetlen verzió se megy fel! Egy régebbi 5.xx-es meg vmi dll-t nem talál.
    Mi a nyavaja hibája van? Ez vmi ismert,csak én nem tudom? Ezért nem akarjuk újrarakni a Win-t,ez röhej..

Megnéztem a registry-t,töröltem minden Ahead-Nero bejegyzést, a winyóról is...
    Mégis semmi.

Valaki találkozott már ezzel a problémával? Ki tudja a megoldást?

Kössz............ :(

Aktív témák