- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Cyberslider
őstag
Moonman: ja,hát ezeket mind próbáltam.
Kovácsur:
HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionUninstal
Ide mint ''nero'' vagy mint ''ahead'' nyomja az info-t a cucc? Mert én úgy szedtem ki,hogy rákerestem a registryben a ''nero'' ill. ''ahead''-re, és kitöröltem mindent.
De ezt a kulcsot nem néztem meg,lehet,hogy hiba volt,kössz a tippet.
Csak most nemtudom megnézni,hogy oda mi van/lehet írva.
Ha veletlenul van nero-d nezz mar ra lecci :) Remélem semmi olyan,hogy Nero,ill. Ahead..
Kösz...... -
KovacsUr
addikt
válasz
Cyberslider #1 üzenetére
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\ -ból is próbáld meg kiszedni a Nero bejegyzését.
-
moonman
titán
válasz
Cyberslider #1 üzenetére
Program Files-ból töröld az Ahead könyvtárat
registry-ből a CURRENT_USER/SOFTWARE alól az ahead és nero bejegyzéseket
ugyanezt a LOCAL_MACHINE/SOFTWARE alól is ha van
Documents and SettingsuserneveLocal SettingsTemp-et ürítsd (telepítésnél ide nyomja ki a setup fileokat)
Próbáld újra.
[Szerkesztve] -
Cyberslider
őstag
Hi, elég érdekes gondja van egy ismerősömnek.
Tegnap voltam nála,nem tudtuk felrakni a Nero-t.
Múltkor feltettem neki egy régebbi 6.0.0.x-es verziót, (Demo).
Azt ő leszedte,feltette az ő eredeti :) 5.xxxx-es változatát,mert ugye a Demo nem volt jó. Azt,hogy leszedte-e előtte a 6.x-et azt nem tudom,de mindenesetre használta a régebbit.
Most vett egy dvd írót,betették,valahogy(?) leszedték az 5.x-et,és fel akarták rakni a legújabbat,de NEM engedte installálni.
Én is próbáltam tegnap,de nem ment.
A hibajelenség az,hogy amikor a telepítő a temp könyvtárba kicsomagolja magát,és elindul a fileok másolása,egyszerüen leáll a 3/4 részénél,hogy a telepítő nem találja a /nero/xxx/NNUninstall.cfg filet (asszem,így emlékezetből irom)
Indítsa újra a rendszert,és próbálja újra)
Egyetlen verzió se megy fel! Egy régebbi 5.xx-es meg vmi dll-t nem talál.
Mi a nyavaja hibája van? Ez vmi ismert,csak én nem tudom? Ezért nem akarjuk újrarakni a Win-t,ez röhej..
Megnéztem a registry-t,töröltem minden Ahead-Nero bejegyzést, a winyóról is...
Mégis semmi.
Valaki találkozott már ezzel a problémával? Ki tudja a megoldást?
Kössz............ :(
Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest