Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mepet

addikt

válasz hapakj #8 üzenetére

Teljesen egyet ertek. En nagyon szeretnek hajlithato telefont, de mint eddig minden telefon vasarlaskor, most is meg kell varnom az Apple-fele valtozatot, mert a tobbi egyszeruen gagyi. Egyaltalan nem Apple minoseg.

A samsung fold 3-at es fold 4-et is tapogattam mar eloben. Borzalom. 2 palcas muanyag. Full gagyi. Az az erzesem volt, hogy vigyaznom kell, mert a kormommel meg fogom karcolni a kijelzot...
    A Microsoft fele hajlithato telefont nem tudtam eloben kiprobalni, mivel sosem arultak Magyarorszagon. A Huawei X3-at szinen nem aruljak itt. Nem tudom a Xiaomi Mix Fold 4 lesz-e itthon, de en meg nem lattam sehol az elodjet sem...

Az Apple minoseg pedig magaert beszel. Olyannyira, hogy minden uj megjeleneskor gyonyorkodom az uj keszulekek szuper anyaghasznalatban es a hihetetlen osszeszerelesi minosegeben. Mar mielott bekapcsolom a telefont, mar akkor is erzem, hogy igen, ez az. Ennek nincs parja. Ez igazi Apple, ezert fizetunk tobbet, a kezzel foghato, azonnal lathato es tapinthato paratlan minosegert.

Ismerek olyat, akiket ez a magas minoseg egyaltalan nem hoz lazba. Ettol meg ok nem feltetlenul rosszabb emberek, mint mi vagyunk. En megertem, hogy szamukra eri meg tobbet adni egy telefonert, ami ezt a pluszt tudja. Nem szeretnem ezeket az embereket igenytelennek nevezni, de most hirtelen nem jutott eszembe jobb szo... Talan ugy tudnam hosszabban megfogalmazni, hogy ne sertsek meg senkit, hogy vannak emberek, akik a muszaki termekek minosegere kevesbe erzekenyek.

• róland

veterán

válasz hapakj #16 üzenetére

Random tech oldal kapott egy jól látható mennyiségű zöldhasút és írt egy cikket. A cikk alkalmas arra, hogy "belerúgjon" a konkurenciába, s fényezze a megrendelőt. "Uborkaszezonban" pedig az aktuális hétre is jut hír a megrendelőről.

Viszont a PH! lapcsaládban eddig ennél komolyabb cikkek voltak a jellemzők.

• spect80

senior tag

válasz hapakj #8 üzenetére

Értem, ez jogos érv. Csak az érdekel, hogy az applenél milyen minőségi előírások vannak egy nem létező termékre. Az Apple minőség ebben a kontextusban pedig nem értelmezhető, mivel nincs összahajtható kijelzős terméke.
    Csak arra akartam utalni, hogy ez nem több egy kissé béna marketing húzásnál, de láthatóan működik.

Új hozzászólás Aktív témák