- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
Igazad van. Mondjuk nekem egy S3Triom van 4 megarammal, ami ugye nem túl sok. Éppen ezért olyan játékokat szerzek be, amik futnak nálam. Most szedtem le a dukenukemet, a doom2-t, és sokat játszom a Red Alert 1-gyel, GTA1-gyel, és a Roadrash-sel. Van itthon jobb gép is, amin fut az UT, és azzal is szoktam játszani. De az sem annyival jobb játék, én a Roadrasht is ugyanúgy élvezem.
Nekem ezért is tetszik a Half-life (meg counter), mert nincs nagy gépigénye. Nálam a 4 megás kártya elviszi (szoftveresen, mert no D3D)800x600-ban. És mégis, a világ egyik legjobb játéka, és még ma is rengetegen játszanak vele.
Persze én sem mondom azt, hogy akkor írjunk ezentúl béna grafikájú játékokat, hogy ne legyen szükség új videokártyákra. De én Commodore-on nőttem fel, és arról váltottam erre a gépre. Engem ez az S3 is el tudott kápráztatni a C64 után.
De azt hiszem én is fejleszteni fogok nem túl sokára. Persze nekem is a pénzem szab határt, ami sajna elég alacsonyan lesz. De ha egyre jobb és újabb kártyák jönnek ki, akkor az előző generáció ára lecsökken, ami meg nekem jó.
Mert én is szeretem, ha a legújabb játék sem szaggat be nálam. Ezt asszem 4 éves koromban éltem át utoljára, amikor a Frosch című C64-es játékkal játszottam. ÉS élveztem.
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Medence topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest