- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe23
csendes tag
Hopp, a láma én vagyok, legalábbis ezekkel a netes dolgokkal mindig bajban vagyok. De utánanéztem ennek az MTUproblémának (nem tudtam,h ez is baj lehet...), és meg is oldódott a dolog TCPOptimizer segítségével!
Hálás kösz!!! -
joe23
csendes tag
Üdv!
Azért írok ebbe a topikba, mert kb hasonló az én problémám is, igyekeztem tájékozódni a topikokban, de nem találtam megnyugtató megoldást. Tehát:
A problémám: nem jönnek be bizonyos oldalak (pl: origo.hu, port.hu)
más oldalak gond nélkül bejönnek (pl index, stb)
Érdekes hibrid jelenség pl a hasznaltauto.hu, ahol bejön az oldal, de hirdetések nem, és úgy tűnik, máshol is mintha a hirdetéseket nem tudná betölteni, és ezért nem folytatja (indexen minden hirdetés bejön)
- Ezt csak routerrel produkálja a win újrainstall óta, de azóta mindig (sp1, sp2), router nélkül minden ok (gigabyte gn-b49g)
- Roter tűzfal kikapcsolva, winfos biztközpont letiltva, szoftveres tűzfal nincs
- Mozilla/eplorer ugyanúgy
- wifin is, lanon is csinálja
Amit már kipróbáltam:
- Firmware frissítés
- Master reset a routeren
- Beállítani DNS szervert (invitelem adsl van, dinamikus ip-vel tehát elvileg ez nem is kéne), de pl axelero dns-re az explorerben (kb 10-et próbáltam már), és akkor működött, de újraindítás után már nem, és soha többet nem.
- Kapcsolat tulajdonságainál ugyanezt
- Routerben beállítani a DNS-t, és a winfost a routerre irányítani
Szóval már teljesen megőszültem, valaki kérem segítsen, hogy mit merre állítsak, mert már komolyan hülyét kapok. Ez előtt xp sp1-gyel az előző wininstallomon minden extra nélkül beállt tutira a router, pedig semmit nem cseréltem (winchesteren kívül)
PLÍÍÍÍZ HELP
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest