Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• kadett16

újonc

válasz IstvánLászló #29576 üzenetére

Szia!

Nem csak windows után csinálja, hanem ha belépek a biosba és miután kilépek is ez van. A power gomb világít, a wi-fi gomb világít meg a Caps Lock mellett villan fel egy led, de az akkor is villan ha elindul rendesen a gép. Most újra telepítettem, de programok telepítése után ha újra indítom is ezt csinálja. 15-20 percet várnom kell mire el lehet indítani.
    Plusz dolog, hogy hiába próbálom telepíteni a hangkártya drivert nem lehet, Azt írja, hogy nem talaláható driver. Viszont ha USB-s fejhallgatót csatakoztatok akkor van hang. Lehetséges, hogy van hang USB-ről ha nincs hangkártya a laptopban?

• kadett16

újonc

Sziasztok!

Picit hosszú lesz, de remélem lesz aki elolvassa. A napokban vett kollégám egy HP Compaq 610 típusú notebook-ot. Megkért, hogy telepítsem újra.
    Itthon telepítés előtt elindítottam, hogy tisztában legyek vele milyen konfigurációja van, meg kíváncsi is voltam rá milyen gyors. A gond ott kezdődött mikor újra indítottam. Újra indítás után fekete képernyő fogadott, DVD olvasó pörgette a lemezt, hűtő ventilátor ment. Leállítottam és megpróbáltam bekapcsolni, de ismét semmi. Félretettem mert el kellett mennem itthonról. Miután haza értem ismét megpróbáltam elindítani és működött. Windows betöltött, semmi baj nem volt. Gondoltam újra telepítem, olvasóba lemez be és újraindítottam. Itt újra sötét kép lett. Kikapcsoltam, félre raktam, olvasgattam efféle problémákról, de csak hasonlót találtam. kb 20 perc eltelt mire újra bekapcsoltam, ismét jó volt minden, beléptem biosba CD boot-ot beállítottam, mentés és újraindítás után ismét csak sötétség. Gondoltam várok ismét 20 percet hátha jó lesz, és jó lett. Telepítés után újraindítás és ismét csak sötétség. Valaki találkozott már ilyennel? Leállítás és újraindítás után várni kell 15-20 percet mire újra működik a laptop, mintha semmi baja nem lenne? Mi lehet a gond? Köszönöm előre is.

Új hozzászólás Aktív témák