- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Nekem is valamiféle zárlatnak tűnik. Egyébként a backplate se véletlenül van a gépekhez, nem is értem, hogy tűni kel annyi. Szerencsére ma már a legtöbb lapon van alapból.
Amúgy jó kis gép. Szerintem szedd szét, és rakd újra össze, ha már ott vagy esetleg egy CPU újra pasztázás sem árt, mert ezek 2011 voltak menők, és 13 év alatt a paszta veszíthetett a minőségéből.
-
tevike
senior tag
Érdekes, mert nem indult a gépem. Aztán ma hazajöttem, bekapcsoltam újra a lekapcsolt elosztó főkapcsolóját, majd a gépet és beindult...CPU fan error. Reset, és megint beindult.
Magától néha helyre jön..hát van ilyen? Ma reggel is bekapcsolt pöccre.
Lehet lefuttatok valami tesztet majd hétvégén...
-
föccer
nagyúr
De azért biztos, ami biztos be volt dugva a konnektorba...
Elsőként kipróbálnám másik táppal. Ha azzal sem indul, akkor a lapon halálozott el valami. Ha indul, akkor a valszeg táp adta meg magát. Rosszabb a helyzet, hogy ha a lap is jó és a táp is. Akkor lehet sakkozni, hogy a cpu, vagy a memória sült-e ropogósra...
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest