- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- iPhone topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
3psilon
aktív tag
válasz
3psilon #15116 üzenetére
Hali!
Tovább megy a szívás, összevissza fociznak velünk, a gép tulaja meg idegbajt kap (meg én is lassan).
Nagyon gyanús, hogy egy alaplap prdukál egy hibát, majd kicserélik, és ugyanazt csinálja tovább.
Az a baj, hogy a "minden néhányadik újraindításra nem indul, egyébként semmi baja" tünetnél kinek jutna eszébe, hogy a proci a rossz? A szervizesek hüledeznek, nyammognak, néznek, hogy hát igen, valószínűleg a procival nincsen baj, de akkor miért rossz még mindig?Szerintetek lehet, hogy a kínai asrockosok fogták, átcímkézték a lapot és visszaküldték ugyanazt?
u.i. ismételten megjegyzemn, többféle táppal, memóriával próbáltam, minden periféria és tároló lehúzva.
-
törölt tag
válasz
3psilon #15121 üzenetére
Van egy márka, igen sokba kerülnek a gépeik, nem sokat tudok róluk, (talán valaki tudja pontosan), a lényeg az (ismétlem, nem tudom pontosan, már régen beszélgettem erről egy ismerősömmel), hogy gondosan össze válogatják a gépeik alkatrészeit, ezért sokkal gyorsabbak, mint mint a többi gép, amik papíron azonos paraméterű (vagy jobb)hardverekkel rendelkeznek. Nem csak egyes hardvereket tesztelik, hanem kompatibilitást is néznek.
A Spread Spectrum funkciót nézted már?
Thunderdome: Szerintem a videó kártyád adta meg magát. Szerezz egy másikat próba erejére, vagy próbáld ki a tiédet másik gépben. -
törölt tag
válasz
3psilon #15116 üzenetére
Találkoztam már olyan dologgal, hogy egy hardver nem volt stabil az egyik alaplapban, míg egy másikban igen. Talán ti is ennek áldozatai vagytok. (HDD, RAM volt az engem bosszantó darab)-
De egy gariztatás nem árt, csak így nehéz lesz, szerintem vissza dobják, hogy szerintük hibátlan.
Esetleg, ha be vannak kapcsolva a Spread Spectrum funkciók az alaplapokon, akkor azokat tiltsátok le (BIOS reset után is ellenőrizzétek).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest