Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexride
csendes tag
válasz
betegphiu #26637 üzenetére
De jó is lenne! Erre sajnos nincs lehetőség, programmal is próbálkoztam nem engedi vezérelni. Régi 775-ös konfig a lap nem tud ilyesmiket. A pasztázás nemrég volt meg. A hőfokokon nincs mit nézni, mint írtam 36 fokhoz 2000-es fordulat társul és picit is változik a hőfok megy fel 42-47 fok közé akkor már 2400-as fordulaton tombol a hűtő. Én amivel vezéreltem kapcsolás azzal olyan 1000-es fordulatszámon pörgött állandóan és akkor sem ment 50 fok fölé a CPU. Gondolom az meg nem érdekes, hogy böngészés közben ugrál a hőfok mivel processzorhasználat van így ez természetes. De ha nem jól gondolom javítsatok ki. Szimplán az a problémám, hogy feleslegesen magas fordulatszámon van vezérelve a ventilátor.
-
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
betegphiu #26563 üzenetére
Kékhalálom nincs, egyszerűen csak újraindul a gép.
Ez a konfigom:
Asrock B75 PRO3-M, Intel Core i5-3450, Sapphire 7850 2GB DDR5@1160/1440, Kingmax 2x4GB DDR3 1600MHz, OCZ 60GB Agility 3, Western Digital WD5000AAKX 500GB 16MB SATA3, Samsung SH-222BB/BEBE, Chieftec CTG-500-80P, Sharkoon Vaya + Arctic F12 Pro -
zsolt200
tag
válasz
betegphiu #26500 üzenetére
Bementem az eladóhoz és azt mondta hogy a táp rossz, mondom akkor cserélje ki, 2 év garancia van rá. Azt mondta nem cseréli mert rosszul volt feltéve az alaplap és zárlatot kapott. Ahhoz hogy zárlatot kapjon legalább egyszer bekéne kapcsolnia nem? Nevetséges. Annyi hogy a lap alatt nem volt valami támaszték és hozzáért a házhoz. Hihetetlen, most vettem és oda 11 ezer FT.
-
trancemusic
senior tag
válasz
betegphiu #26328 üzenetére
Adott egy alaplap ami jó,egyszercsak pcie slot nem működik.
Garancia,csere: ugyanazt a hibát produkálja.
Na ne már!!!!!!!
1.:átvertek,a régi lapot adták vissza "jovanazúgy,úccsevesziészrehehe"
2.: új lapot kaptál,új szaga van,karcmentes,te bontottad ki a csomagolását: a vga a ludas,nem tetszik neki az új slot,ezért hazavágja.A "másik" lukat szereti,van ilyen...
3.: viccet félretéve,ilyen nincs,ilyen nincs,és mégis van.
4.: fogalmam sincs,nem érdekel a Nobel-díj. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest