- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
A vga lehet a ludas, ha garis a kártyád akkor vissza gariba, mond is meg hogy nem működik a gépedben.
A lényeg úgyis kipróbálják a boltban, ha korrektek akkor kiderül hogy vga a ludas.(#32920) Bonyhi Edő
A géped 1 évig tökéletesen működött ugyanez a konfigod.
Az ssd lehetséges hogy hardveresen hibás?
A lényeg ha van lehetőséged is rá egy pendriv-al Hiren's.BootCD-t futassál tesztelni a gépedet. -
IstvánLászló
őstag
Itt vagyok és gondolkodtam a gondodon.
A tápod elég a gépednek ez biztos.
A tápod tényleg jó és IGP-s alaplapi vga-ról, "megaszondtam" jól működik a géped, ez a fontos a számodra.
A lényeg: Msi gtx 1070 gaming x vga kártyának kettő segéd-tápcsatlakozója is van és mind a kettőt csatlakoztattad?
Az érintkezési hiba is lehetséges.....
1.) Fontos a géped tápja ne legyen áram alatt, konnektorból 220-ból tápkábelt is kihúzni és várni k.b.30-másodpercet is.
2.) Ezután próbáld óvatosan megmozgatni a tápdugókat és ezután betenni a vga kártyát és segédtápokat is csatlakoztatni.
3.) Ha mindent jó és helyén is van és mégsem indulna el a géped, vga csere vagy másik gépben kipróbálni hogy ott jól működik-e? -
IstvánLászló
őstag
Az Msi gtx 1070 gaming x tdp-t nem néztem de komoly táp igénye is lehet.
Rámértél a műszerrel, hogy csináltad a mérést, tápot kivetted a gépedből?
Beidézném mert nem értem pontosan, "Egyébként IGP-vel meg működik a kártya.", alaplapi vga-ról beszélsz?
Bocss de az ujj összes hardvereket nem ismerhetem, más platformon dolgozom.
Kimaradt majdnem, milyen tápot használsz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- Netflix
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged