- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
Shifty01 #27922 üzenetére
Ha nincsenek meg a felhasználónál az alapvető azonosításhoz szükséges cuccok (pl egy 2000ft-os multiméter amivel rálehet mérni a molexre hogy egyáltalán a 12v és 5v megvan e) akkor lehet találgatni mi a baj. Szerintem az alaplap döglött meg de ez így távolról szintén találgatás és csak a szakmai rutinom súgja ezt nekem.
-
Shifty01
aktív tag
válasz
Shifty01 #27918 üzenetére
Konfig lemaradt.
Mindent iponról szedtem kivéve ramot.
Táp
Lap
Proc
Ram (1,5V)
A ház 1 Zalman z11 plus hf1 de mivel az előlapi panel minden gépen ugyan olyan nem sokat számít szvsz.Többit fölöslegesen nem irom le, mivel nem hiszem hogy valami baja lenne vgaval, ssdvel, hddvel, vagy hangkártyával.
Ledek mennek ventillátorok nem pörögnek föl. A ledek már akkor világítanak amikor áram alá teszem tehát nem a bekapcsoló gombra reagál igy. A ledek miota megvan mindig világítottak miota megvan pl a vga most is ugyan ugy világít mint ez előtt 1 apró zöld leddel az áram csatlakozásnál.
Viszont az integrált alaplapi hangkártya nyomtatott áramköre is vörösen válágított viszont az most nem világít.
Másik gyanúm pedig hogy a táp csak az 5Vos ágon ad áramot mivel az USBk mennek de semmi több. Megsem moccan. Azt ne mtudom, hogy a ház ventik felpörögnének-e ha csak 5V ágban lenne áram.
Alaplapon most egyedü l1 vörös led világít folyamat ami eddig nem volt. Képet tudok küldeni ha fontos de szerintem érthető.Nem huztam a vga-t. Procit nem lehet, ramoknak pedig 1600on van cap mivel chipset limit van. Feszeket nem bántottam. Semmi rendkivülit nem csináltam. Használtam mint mindig. Kikapcsoltam és azota nem kapcsol be.
Külső nyom ninncsen semmelyik komponensnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged