-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
válasz
Afterdark #10649 üzenetére
Én nem vagyok nagy szaki, majd a hozzáértők válaszolnak erre a hardveres kérdésre.
Véleményem szerint az alaplap PCI express foglalata lehet még a ludas a vga mellett. A driver felrakása után a rendszer rendesen felismeri a kártyát és lehet az alaplap nem tud elegendő áramot biztosítani a számára. Ilyesmivel nekem is volt egyszer tapasztalatom, de az még a jó öreg AGP-s korszakban volt. A driver felrakása után nem indult el a gépem, csak driver nélkül és 640x480-ban volt hajlandó működni.
Persze ha lenne másik videókártya, azzal ki lehetne szűrni a hibát. Szerintem ennél okosabbat nem lehet mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- CNC topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged