- iPhone topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Sedinalle #15905 üzenetére
Egy apró kérdésem még lenne:
Billentyűzet nélkül mit csinál a gép? Ha a klaviatúra hibás, akkor anélkül el kéne indulnia elméletben a gépnek....
(Bocs, megírtam ezt a hsz-t, észre vettem, hogy a másik szerkeszthető, előtte nem figyeltem, elkezdtem az előzőbe ezt bemásolni, addigra meg már lejárt az idő limit)
-
törölt tag
válasz
Sedinalle #15892 üzenetére
Csak mákom volt ne hízelegj "Laza csávó"
, így is nagyképű vagyok (amihez persze minden alapom megvan
)
Az sem biztos, hogy a billentyűzeted rossz, lehet, hogy a PS2-es port "instabil" (ezt majd próbáld leellenőrizni egy másik billentyűvel, a "rossz" darabot cseréld le pár napra valamelyik haveréval próbaképp, nem árt tisztáznod.)
De a legnagyobb lényeg, hogy segíthettünk -
Sedinalle
csendes tag
válasz
Sedinalle #15891 üzenetére
Nos, hát nem ment sokáig a gép
, az első játék indításnál ki is kapcsolt a képernyő. Szóval elmentem, és vettem egy usb-s billt, mert ps2-esem volt. Most hibátlanul működik (kopp-kopp), játék is megy. Hihetetlen, hogy egy billentyű ilyen gondokat okoz, és csak úgy egyik napról a másikra... Mindenesetre még egyszer köszönöm a segítségeteket!!
-
törölt tag
válasz
Sedinalle #15887 üzenetére
Eszerint valóban a billentyűzet hibára panaszkodik a géped. Ha a szokásos memória-VGA teszt nem hoz eredményt, akkor:
USB-s vagy PS2-es billentyűzetet használsz? Ha USB-st, akkor húzd le a gépről a többi eszközt. Ha PS-es, akkor próbálozz másik billentyűvel. (Volt olyan billentyűzetem, amit kivágtam a kukába több hónap szenvedés után, nem tudom, hogy adott-e a gép hangjelzést, mert nem volt rajta hangszóró, pár napi indult, aztán semmi, szétszedtem- össze raktam, jó lett és ez már szinte napi szintűvé vált, aztán egyszer csak "megbolondult" a gépem, mindent csinált az Oprendszer, csak azt nem, amit én szerettem volna, kínomban lecseréltem a billentyűt egy ezer éves darabra és onnantól megszűntek a gondok).
Ha a felsoroltak nem hoznak eredményt, majd agyalunk tovább a társakkal, addig "Könyvre fel!" -
ebegab92
senior tag
válasz
Sedinalle #15884 üzenetére
A kód a kiskönyvemben (alaplap teszter,PCI-os kártya formájában).Conventional/Extended memory failure.Szedj le egy memtest86+-t és teszteld egyenként a modulokat
Szerintem RAM lesz az.Ha megvan a hibás,akkor lehet,hogy csak kontaktos.Acetonos/alkoholos/sebbenzines nem elektrosztatikus kendővel/szalvétával finoman törölgesd át a RAM csatlakozófelületét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged