- Telekom mobilszolgáltatások
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuel
tag
válasz
Sawyer7733 #52432 üzenetére
Nekem régen is ugyanez volt amit írtál (Kernel Power 41), AMD FM2+-al, proci csere oldotta meg.
szerk.: Rengeteget szívtam vele, ha Linux-on használod, nem jön elő ez a probléma, de egy idő után megadja magát, kb. fél vagy bő két évre rá, de addig stabil lesz minden.
-
brabbitz
aktív tag
válasz
Hali!
Hasonló nekem is van, RX 6800/R5 5600X kombo egy 750W táppal. Terheltem VGA-t, kibirja, többszöri stressz esetém is, RAM-ok pinjeit megtisztitottam, és ami közös hogy nekem is ezzel a Kernel-Power (63) hibával száll el.
Mondjuk nálam tippre az is meglehet hogy nem elég stabil volt a PBO-m. Azon finomitottam.
(Motherboard Limit/+200Mhz/ magoknal kulon-kulon CO)
Vicces az hogy nincs kékhalál, csak pl játékközben egyből fekete kép, mintha megnyomtam volna az ujrainditás gombot. -
gban
veterán
válasz
230-as hálózat mennyire stabil?
Tápra tippeltem volna elsőre, illetve az alaplapi csatijainál kontakthibára, de ez nem Vargáné táp.
Nézd majd meg erős terhelésnél hogy mennyire forró a 24 pines illetve a proci segédtáp csatlakozó.
Táp kondi lehetne még de gondolom nem lehet régi ez a táp. -
ViZion
félisten
válasz
Sawyer7733 #51343 üzenetére
igaz nem ddr5, de a hibához hasonlót alacsony soc vagy ram fesz szokott produkálni. Manual ram beállítást próbálnék, alacsonyabb órajellel. Ha megszűnik a fagyás, akkor itt volt a baj, lehet keresni a még fain beállítást.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Sawyer7733 #51343 üzenetére
Hát barátom, az a helyzet, hogy nem igazán láttam még ilyet.
Nekem valami szoftveres hibát súg a megérzésem, egy teljesen clean Win renistallal kezdeném a dolgot. És lehetőleg Win 10-el.Talán Csorbi majd tud valami okosat mondani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Formula-1
- Nők, nőügyek (18+)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen autót vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest